Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Projektor LG PF610P chce poskytnúť filmový večer kdekoľvek v domácnosti

Projektor LG PF610P chce poskytnúť filmový večer kdekoľvek v domácnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 10. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Juhokórejský výrobca LG pridala do svojho modelového radu Full HD LED projektorov CineBeam nový model, ktorý je navrhnutý pre ľudí, ktorí chcú flexibilne zmeniť miesto filmového večera z obývačky, spálne alebo vonku na dvore. Projektor PF610P využíva štvorkanálový LED svetelný zdroj na poskytovanie „živých odtieňov a pozoruhodnej čistoty“ až do uhlopriečky 120 palcov (3,05 metra).

Nový projektor LG CineBeam PF610P je prenosný v tom zmysle, že s rozmermi 226 x 193 x 68,5 milimetrov a váhou 1,6 kilogramu ho nebude príliš ťažké premiestniť po domácnosti. Na fungovanie síce potrebuje sieťový zdroj, ale obsahuje dva 3-wattové reproduktory s podporou technológie Dolby Atmos pre zábavu typu všetko v jednom.

Full HD DLP projektor LG CineBeam PF610P.

Nechýba ani bezdrôtové pripojenie Bluetooth, takže používateľ môže spárovať projektor s bezdrôtovým reproduktorom. Je tu zahrnutá aj funkcia, ktorá upravuje zvuk tak, aby sa synchronizoval s tým, čo je na obrazovke, takže filmový večer by nemal byť pokazený nepríjemnými problémami s oneskorením zvuku. K dispozícii sú aj analógové a digitálne pripojenia pre káblové reproduktory.

Štvorkanálový LED svetelný zdroj má odhadovanú životnosť až 30 000 hodín a uvádza sa, že zvyšuje „žiaru, kontrast a farby pre pohlcujúcejší zážitok“. Jas projektora je 1 000 ANSI lúmenov, čo nemusí byť vhodné na sledovanie za denného svetla, ale stačí to na projekciu v tmavšej miestnosti.

Full HD DLP projektor LG CineBeam PF610P.

Pomer projekcie DLP projektora 1,195 : 1 znamená, že na získanie 60-palcového obrazu (1,52 metra) bude musieť byť umiestnený o niečo viac 1,52 metra od steny alebo premietacej plochy. K dispozícii je podpora HDR10 pre farebne realistickejšie snímky, kontrast je 150 000 : 1 a korekcia lichobežníkového skreslenia v štyroch rohoch umožňuje flexibilitu umiestnenia projektora.

Full HD DLP projektor LG CineBeam PF610P.

Spoločnosť LG zahrnula svoju najnovšiu platformu webOS pre funkcie Smart TV s poskytovateľmi obsahu, ako sú Amazon Prime, Disney Plus, Redbox a Apple TV, no chýba Netflix). Integrovaný MiraCast umožní bezdrôtové zrkadlenie obrazovky z mobilných zariadení a systém je kompatibilný aj s Apple Airplay 2. Používatelia môžu tiež pripojiť projektor k zdroju médií alebo k hernej konzole cez dva porty HDMI a k dispozícii je aj niekoľko portov USB, ako aj Ethernet LAN.

Full HD DLP projektor LG CineBeam PF610P je v predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 849,99 dolárov.

Full HD DLP projektor LG CineBeam PF610P.