Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lambogo: Odolný externý SSD disk s Wi-Fi pripojením

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 3. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Odolný bezdrôtový SSD disk Lambogo sa môže stať ideálnym spoločníkom pre mobilné ukladanie počas akéhokoľvek vonkajšieho dobrodružstva. Vďaka pripojeniu Wi-Fi umožňuje flexibilnejší vysokorýchlostný prenos súborov na cestách.

Lambogo je odolný SSD disk s rozmermi 70 x 116 x 27 milimetrov a hmotnosťou len 185 g. Vďaka kompaktnému a ľahkému dizajnu sa externý SSD ľahko prenáša. Prenosný SSD disk s vodotesným puzdrom zároveň odolá kvapkám, dažďu, miernemu ponoreniu do vody a prachu. Je tiež dostatočne odolný, aby ochránil dáta pred nárazmi či pádmi.

Odolný externý bezdrôtový SSD disk Lambogo.

Odolný bezdrôtový SSD disk Lambogo je dostupný v 4 verziách kapacity úložika. K dispozícii sú modely s kapacitou 1 TB, 2 TB, 4 TB a až 8 TB. S technológiou NVMe M.2 2280 PCIe 4.0 pritom poskytuje toto zariadenie prenosovú rýchlosť až 2400 MB/s prostredníctvom káblového pripojenia cez USB port. Okrem toho je však Lambogo vybavené Wi-Fi pripojením, takže používateľ môže bezdrôtovo prenášať súbory medzi mobilným zariadením a SSD diskom rýchlosťou až 900 MB/s.

Odolný externý bezdrôtový SSD disk Lambogo.

Bezdrôtový SSD disk je navyše vybavený portom USB a čítačkou kariet SD, ktoré podporujú zálohovanie jedným dotykom, a pri prenosovej rýchlosti 320 MB/s zaberie záloha na 128 GB SD kartu len 7 minút. So sprievodnou mobilnou aplikáciou môže používateľ jednoducho spravovať súbory, upravovať fotografie alebo plynulo streamovať 4K videá do smartfónu alebo tabletu. Bezdrôtový SSD disk Lambogo podporuje aj pripojenie viacerých zariadení. Okrem toho pomocou vstavanej 8 000 mAh nabíjateľnej batérie môže poslúžiť aj ako prenosná power banka.

Odolný externý bezdrôtový SSD disk Lambogo.