Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

DiskStation DS119j: Ideálne NAS zariadenie do domácnosti

DiskStation DS119j: Ideálne NAS zariadenie do domácnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavila kompaktný a energeticky úsporný jednošachtový NAS server DiskStation DS119j, ktorý je ideálnym prvým NAS zariadením pre všetkých používateľov.

„Existuje mnoho používateľov, ktorí NAS zariadenia ešte nepoznajú a nechápu ich výhody, ktoré im prináša do domácnosti“, uviedol Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Zariadenie DS119j predstavuje ideálnu voľbu pre používateľov, ktorí si NAS server zakúpili prvýkrát a ponúkne im univerzálne softvérové funkcie, intuitívne rozhranie a dostupnú cenu.“

Model DS119j je prispôsobený požiadavkám domáceho prostredia a v režime spánku pevného disku má príkon iba 5,01 W a pri plnej prevádzke iba 10,04 W – pre porovnanie váš bežný notebook môže mať príkon až 45 W. Vďaka konštrukcii tlmiacej hluk ide v porovnaní s počítačom o úplne tiché zariadenie. Zariadenie DS119 rovnako slúži ako domáci multimediálny server. Používatelia môžu ľahko zdieľať fotografie s priateľmi alebo prenášať hudobný a video stream do mobilných zariadení alebo multimediálnych prehrávačov.

Synology DS119j používa systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia Synology, ktorý ponúka rôzne aplikácie zvyšujúce produktivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napríklad popredné miesto v kategórii strede rozsiahlych NAS serverov v prieskume úložných riešení realizovaných spoločnosťou TechTarget a sedem rokov v rade aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov webového magazínu PC Mag Readers.

Jednošachtový NAS server Synology DiskStation DS119j.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)