Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Razer Turret: Prvá bezdrôtová klávesnica a myš pre Xbox One

Razer Turret: Prvá bezdrôtová klávesnica a myš pre Xbox One
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Microsoft minulý mesiac oznámila kompatibilitu hernej konzoly Xbox One s klávesnicou a myšou. Ako prvý zareagoval výrobca Razer, ktorý teraz predstavil svoju bezdrôtovú klávesnicu a myš Razer Turret pre hernú konzolu Xbox One.

Bezdrôtová klávesnica Razer Turret je navrhnutá tak, aby sa dala používať aj na kolenách, nielen na stole. Rozmery klávesnice sú 194 x 390 x 37 mm a váži pomerne dosť, až 1,8 kilogramu. Disponuje mechanickými spínačmi pod klávesmi a špeciálnym Xbox klávesom. Zo spodku klávesnice vychádza užitočná opierka na zápästie. Okrem toho má klávesnica aj malú platformu, ktorá sa vysúva z pravej strany a tvorí tak podložku pod myš.

Samotná bezdrôtová myš zo súpravy Razer Turret vychádza z modelu Razer Mamba. Má rolovacie koliesko a sedem tlačidiel s technológiou Hyperesponse, ktoré sa dajú nezávisle naprogramovať pre rôzne funkcie. Optický senzor myši prináša rozlíšenie až 16 000 dpi a myš sa dokáže pohybovať rýchlosťou až okolo 1 140 centimetrov za sekundu.

Razer Turret

Klávesnica a myš Razer Turret môžu byť pripojené k hernej konzole Xbox One alebo k počítaču prostredníctvom USB kábla alebo cez Bluetooth bezdrôtové pripojenie, ktoré zabezpečí pribalený UBS kľúč. Obe zariadenia podporujú osvetlenie Razer Chroma, ktoré umožní rôzne farebné svetelné kombinácie vo viac ako 16 miliónov farieb. V niektorých hrách sa môže Razer Chrome synchronizovať s novou funkciou Microsoft Xbox Lighting, ktorá bliká svetlami a mení farby podľa toho, čo sa deje na obrazovke.

Pri vypnutej funkcii Razer Chroma by klávesnica mala vydržať až 43 hodín na jedno nabitie batérie, zatiaľ čo myš má výdrž až 50 hodín. Po aktivácii svetla klesne výdrž klávesnice na 11 hodín a na 30 hodín pre myš.

Bezdrôtová klávesnica a myš Razer Turret pre herné konzoly Microsoft Xbox One bude k dispozícii v prvom štvrťroku 2019 za cenu 249,99 USD.

Razer Turret