Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Notebooky s osobitým štýlom naplnia dnešné mobilné potreby

Notebooky s osobitým štýlom naplnia dnešné mobilné potreby
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Juhokórejský výrobca Samsung na výstave CES 2019 predstavil aj dvojicu nových notebookov, ktoré sú navrhnuté ako kombinácia osobitého štýlu a výkonu pre každodenné použitie na prácu aj zábavu.

Prémiový model Samsung Notebook 9 Pro je vyhotovený v chladnom kovovom prevedení s módnymi diamantovými rezmi. Telo notebooku je štíhle, no napriek tomu sa vývojárom podarilo do neho vtesnať dostatočný výkon. O ten sa postará 8. Generácia procesora Intel Core i7-8565U, spolu s grafikou Intel UHD 620 a s 8 GB operačnej pamäte LPDDR3.

Samsung Notebook 9 Pro má 13,3 palcový dotykový displej s rozlíšením Full HD, ktorý sa vyznačuje tenkými rámami. Notebook má prispôsobiteľnú LED indikátorovú lištu a na jedno nabitie batérie vydrží pracovať približne 14 hodín v bežnom režime. Používateľ má k dispozícii aj pero Samsung Active Pen, ktoré posunie možnosti kreatívneho využitia na vyššiu úroveň. Pero sa môže pochváliť viac ako 4 000 úrovňami citlivosti na tlak a je súčasťou balenia.

Samsung Notebook 9 Pro

Samsung Notebook 9 Pro

Nový notebook Samsung Notebook Flash charakterizujú moderné funkcie v dostupnom prevedení. Mobilné zariadenie s 13,3 palcovým Full HD displejom je vybavené najmodernejšou technológiou Gigabit-Wifi, ktorá zaručí rýchle bezdrôtové pripojenie bez ohľadu na to, či streamujete alebo len surfujete po webe.

Samsung Notebook Flash bude k dispozícii vo farbe dreveného uhlia s jedinečným textilným vzorom a zaujímavým prevedením klávesnice, ktorej klávesy pripomínajú písací stroj. Používatelia sa môžu bezpečne prihlásiť do operačného systému prostredníctvom čítačky odtlačkov prstov. Vnútorné úložisko sa dá rozšíriť prostredníctvom slotov Universal Flash Storage (USF) a MicroSD. Výdrž notebooku je udávaná na približne 10 hodín.

Modely notebookov Samsung Notebook 9 Pro a Samsung Notebook Flash budú k dispozícii začiatkom roka 2019. Výrobca zatiaľ neuviedol ich ceny.

Samsung Notebook Flash

Samsung Notebook Flash