Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Synology DS419slim sa zmestí do dlane, no má až 20 TB úložnú kapacitu

Synology DS419slim sa zmestí do dlane, no má až 20 TB úložnú kapacitu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 6. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology uviedla na trh model DiskStation DS419slim, štvoršachtové NAS zariadenie s podporou 2,5-palcových diskov. Vo vnútri skrinky o veľkosti dlane sa ukrýva podpora až 20 TB maximálnej hrubej kapacity so štyrmi pevnými 2,5-palcovými diskami.

„V dnešnej dobe sa množstvo ľudí neustále stretáva so správou súborov, ktoré sú rozptýlené po verejných cloudoch, USB kľúčoch alebo osobných počítačoch. Chytrý a spoľahlivý osobný cloud bežiaci na zariadení DS419slim pomáha uchovávať vaše cenné fotografie, videá a dokumenty na jednom mieste, pričom vďaka výkonným funkciám pre správu súborov máte všetko pod kontrolou,“ hovorí Katarina Shao, produktová manažérka spoločnosti Synology Inc.

„Máte tak jednoduchý prístup ku všetkým súborom, ktoré môžete zdieľať a synchronizovať medzi viacerými platformami. Navyše ale môžete využívať multimediálnu knižnicu, ktorá vám umožní streamovať digitálny obsah na vaše mobilné zariadenie, nech ste kdekoľvek.“

Minimálna veľkosť pri všestrannej ponuke funkcií

 

Vďaka svojmu ultrakompaktnému spracovaniu a podpore až štyroch 2,5-palcových HDD/SSD diskov poskytuje model DS419slim vynikajúcu flexibilitu pri konfigurácii i nasadení RAID úložných riešení. Dvojjadrový procesor zariadenia DS419slim zabezpečuje vynikajúci výkon pri prevádzkovej spotrebe iba 20,28 W.

Synology DiskStation DS419slim

Medzi hlavné funkcie modelu DS419slim patrí:

• Vynikajúci výkon: Sekvenčná priepustnosť viac ako 223 MB/s pri čítaní.

• Sieť: Dva LAN 1GbE porty umožňujú podporu funkcií prepnutia služieb pri zlyhaní a Link Aggregation.

• Kompaktné spracovanie: Štyri 2,5-palcové disky vymeniteľné počas prevádzky.

• Prenosné zariadenie: NAS model v tvare kocky s hranou necelých 15 cm a hmotnosťou iba 700 gramov je ľahko umiestniteľný takmer kamkoľvek.

• Flexibilná konfigurácia: Nekonfigurujte si pevné disky v režime RAID 5/6 a zabezpečíte tak redundanciu pomocou štyroch HDD alebo SSD pevných diskov.

• Maximálna hrubá kapacita: 20 TB so štyrmi 5 TB 2,5-palcovými pevnými diskami

Základom je Synology DiskStation Manager

 

Zariadenie DS419slim využíva systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia Synology, ktorý ponúka rôzne aplikácie zvyšujúce produktivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napríklad popredné miesto v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume riešení úložísk realizovaným spoločnosťou TechTarget a deväť rokov za sebou aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov magazínu PCMag Readers.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)