Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentnejšie zariadenia Lenovo Think inšpirujú dnešné pracovné sily

Inteligentnejšie zariadenia Lenovo Think inšpirujú dnešné pracovné sily
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové all-in one zariadenie ThinkCentre M90a poskytuje inteligentnejšie biznisové zabezpečenie, zatiaľ čo najnovší ThinkPad X1 Carbon 8. generácie a X1 Yoga 5. generácie udržiavajú vedúcu pozíciu prémiového laptopu a široký výber vysokého výkonu nových displejov ThinkVision ponúka voľbu toho, čo presne potrebujete.

Spoločnosť Lenovo predstavuje nový all-in-one desktop ThinkCentre M90a (AIO), ktorý je určený na poskytovanie príkladých používateľských zážitkov v kľúčových oblastiach bezpečnosti, použiteľnosti a produktivity. Najmodernejšia bezpečnosť, inteligentné vlastnosti a ukrytá správa káblov robia z M90a jedno z najpokročilejších AIO zariadení, ktoré sú dnes k dispozícii.

Používatelia M90a alebo iného notebooku a desktopu môžu dosiahnuť to najlepšie s rozsiahlymi zmyslovými skúsenosťami a rozšíriť svoju pracovnú efektivitu na svojom stole s vynikajúcimi novými displejmi vrátane neuveriteľného 1000-nitového ThinkVision Creator Extreme alebo skutočne pohlcujúceho zakriveného monitora ThinkVision T34w-20.

Nakoniec, najnovšie laptopy ThinkPad X1 sa naďalej zameriavajú na postupné zlepšenia pre inteligentnejšiu produktivitu. Prémiové ultraprenosné biznis notebooky budú napájané systémami založenými na procesoroch Intel Core vPro 10. generácie, ktoré prídu neskôr v roku 2020 a budú mať voliteľné displeje vrátane skvelého displeja 4K HDR s Dolby Vision alebo FHD displeja s jasom 500 nitov a PrivacyGuard.

ThinkCentre M90a AIO

Vysoký výkon, železná bezpečnosť, elitná produktivita – všetko v jednom

 

All-in-one desktopy (AIO) spĺňajú mnohé jedinečné požiadavky, či už je to maloobchod v prednej časti domu alebo pohostinstvo alebo na stole zlepšujú potreby koncového používateľa. Najnovší ThinkCentre M90a AIO sa zameriava na kľúčové oblasti excelentnosti pre all-in-one desktopy:

• Vysoký výkon na základe procesorov Intel Core 10. generácie a 23,8 palcového displeja FHD. M90a zahŕňa moderný standby mód pre okamžitý prístup k najnovším správam a Dolby Atmos audio.

• Ako pri každom laptope je aj bezpečnosť desktopu najvyššou prioritou a M90a nastavuje nové štandardy pridaním inteligentných inovačných bezpečnostných vlastností ThinkShield. M90a obsahuje 23,8 palcový displej FHD s voliteľnou technológiou PrivacyGuard na ochranu citlivých údajov. Okrem toho softvér môže automaticky rozmazať obrazovku, keď sa používateľ otočí od displeja. Infračervená kamera s ThinkShutter blokuje objektív, aby sa zabezpečilo, že vás bude vidno, iba keď to budete chcieť a kamera poskytuje aj prihlásenie biometrického rozpoznávania tváre prostredníctvom Windows Hello.

Správa káblov ThinkCentre M90a AIO

ThinkCentre M90a AIO je určený pre prémiového používateľa so skúsenosťami s bežným ID značky Think s displejmi ThinkVision. Pripojte druhý monitor ThinkVision a získate úzke rámy, zdieľaný vzhľad, dojem a čistý a konzistentný dizajn, ktorý pomáha riadiť efektívnosť. Systém ovládania skrytých káblov je zabudovaný do ergonomického stojana a zabezpečuje vedenie káblov v stojane s cieľom poskytnúť extrémne čisté AIO stolové riešenie.

Atraktivita pre váš osobný pracovný priestor

 

Najnovší sortiment displejov siahajúci od 24-palcového FHD až po vynikajúci displej 4K HDR mini-LED poskytuje široký výber, ktorý spĺňa potreby koncových používateľov.

ThinkVision Creator Extreme

Úplne nový ThinkVision Creator Extreme je 27-palcový HDR1000 kompatibilný displej, ktorý poskytuje prirodzené obrazy vďaka 1 152 mini-LED zónam a 10 368 LED pre dynamické lokálne stmievanie. Určený pre profesionálnych tvorcov obsahu, monitor vytvára veľmi presné vizuálne obrazy, ktoré umožňujú používateľom navrhovať každý rámček s mimoriadnou presnosťou. Displej obsahuje výrocom kaliborvanú farebnú presnosť s 99 % DCI-P3, 100 % sRGB a 100 % BT.709 rozsahom farieb. Pokročilá technológia zavedená spolu s neuveriteľne tenkým dizajnom obsahuje najnovšiu portovú zapojiteľnosť s portami HDMI 2.0, DP1.4 a USB 3.1 typu C 2. generácie s napájaním až do 90 W pre kompatibilné zariadenia. Creator Extreme disponuje aj technológiou Smart Power, ktoré udržiava kontrolu a reguluje napájanie, čim sa zabezpečuje bezpečná prepojiteľnosť zariadení cez USB typu C, čo z nich robí perfektné nástroje pre strihačov, grafických návrhárov a obchodných profesionálov.

ThinkVision T34w

Nový ThinkVision T34w-20 ponúka 34-palcový 21:9 1500R zakrivený displej s rozlíšením 3 440 x 1 440 a jednokáblovým USB typu C, Smart Power, ktoré zabezpečuje napájanie až do 75 W, priepustnosť dát a videa. S vysokým pomerom jasu a kontrastu je ideálny ako náhrada konfigurácie dvoch obrazoviek a zahŕňa ergonomický stojan, ovládanie káblov a viacero portov pre rýchle rozšírenie.

ThinkVision P27h-20

ThinkVision P27h-20 poskytuje mimoriadny vizuálny a audio zážitok s okrajmi takmer bez hrán po celom obvode, QHD jasnosťou a zabudovanými reproduktormi. Jednokáblový USB typu C s inteligentným napájaním ponúka napájanie až do 90 W, ethernetový prechod, audio, video a dáta. Viaceré displeje môžu byť spojené do uzavretého cyklu pomocou displejového portu. 27-palcový monitor je navrhnutý s pevným ergonomickým stojanom s rozsahom zdvihu 135 mm a nastaviteľným uhlom sklopenia pre maximálne pohodlie pozerania.

ThinkVision T24v-20

ThinkVision T24v-20 je navrhnutý na posilnenie nasledujúcej generácie. S inteligentnejšími inovačnými vlastnosťami zameranými na spoluprácu a zapojenie zamestnancov, obsahuje T24v-20 Full-HD infračervenú kameru, ktorá podporuje okamžité a bezpečné prihlásenie do rozpoznávania tvárí s Windows Hello a pritom ostáva bezpečná s krytom kamery ThinkShutter. VoIP porady sa stávajú sviežim vetrom s dvojitými mikrofónmi a zabudovanými stereo reproduktormi alebo pripojenými slúchadlami k 3,5 mm audio portu pre väčšie súkromie. 23,8-palcový displej poskytuje intuitívny užívateľský zážitok s nastaviteľnými uhlami pre kameru a ergonomický stojan.

Prepracovaný prvotriedny ThinkPad X1

 

ThinkPad X1 Carbon 8. generácia

ThinkPad s legendárnou odolnosťou a používateľskými skúsenosťami pokračuje najnovšími ThinkPad X1 Carbon a X1 Yoga. Kvalita konštrukcie testovaná pre vojenskú špecifikáciu s klávesnicou, ktorá ponúka to najlepšie pre pohodlie písania a obsahuje nový rad tlačidiel pre jednotné komunikačné funkcie pre okamžitý prístup k hlasovej službe VoIP. Momentálne dostupný ThinkPad X1 Carbon je súčasťou inovačného programu projektu Athena spoločnosti Intel. Tieto nové platformy uvedie Lenovo na trh s plánom na splnenie programových štandardov pre užívanie PC a hardvérové špecifikácie pre vynikajúcu citlivosť, výdrž batérie a okamžité prebudenie. V kombinácii s displejmi ktoré podporujú Dolby Atmos audio a voliteľne Dolby Vision, sú najnovšie notebooky ThinkPad X1 centrami produktivity.

ThinkPad X1 Yoga 5. generácia

Okrem toho, že sú zaistenými PC, notebooky ThinkPad X1 sú chránené portfóliom inovačných bezpečnostných riešení, značkovým ThinkShield, ktorý poskytuje špičkové ponuky ochrany používateľov pred sofistikovanými kyberzločinmi. Napríklad oba laptopy ThinkPad X1 môžu zahŕňať ThinkPad PrivacyGuard, ktorý chráni obrazovku koncových používateľov pred zvedavými očami. ThinkPad PrivacyAlert je jedinečná softvérová funkcia, ktorá varuje používateľov, ak sa niekto pozerá na ich obrazovku, v tom prípade sa na podporovaných displejoch automaticky zapne PrivacyGuard.

ThinkPad X1 Funkčné klávesy jednotnej komunikácie

ThinkPad je preslávený svojou klávesnicou, ale čo ak máte svoj notebook pripojený k externému displeju? Nová klávesnica ThinkPad TrackPoint II má rovnaký dizajn a funkciu a poskytuje dobre známy dotyk a pocit. Bezdrôtové pripojenie pomocou 2,4 GHz alebo s Bluetooth 5 je uľahčené cez Microsoft Swift Pair vo Windows 10 pre bezkáblové stolové prostredie. Nová nabíjateľná klávesnica ponúka až dvojmesačnú životnosť batérie na jedno nabitie a iba pätnásť minút nabíjania cez USB typu C, ktoré poskytne až týždňovú výdrž. Klávesnica ThinkPad Trackpoint II sa môže pripojiť až k dvom zariadeniam s podporou pre Windows a Android a má aj 6-bodový vstup pre zrakovo postihnutých.

Klávesnica ThinkPad TrackPoint II

Cena a dostupnosť

 

Očakáva sa, že ThinkPad X1 Carbon 8. generácie bude k dispozícii v druhej polovici roka 2020, už od 1 499 $.

Očakáva sa, že ThinkPad X1 Yoga 5. generácie bude k dispozícii v druhej polovici roka 2020, už od 1 599 $.

Očakáva sa, že ThinkCentre M90a AIO bude k dispozícii od júna 2020, už od 1 099 $.

Očakáva sa, že klávesnica ThinkPad TrackPoint II bude k dispozícii od mája 2020, už od 99,99 $.

Očakáva sa, že ThinkVision Creator Extreme bude k dispozícii od apríla 2020, už od 2 499 $.

Očakáva sa, že ThinkVision T34w-20 bude k dispozícii od marca 2020, už od 799 $.

Očakáva sa, že ThinkVision P27h-20 bude k dispozícii od marca 2020, už od 499 $.

Očakáva sa, že ThinkVision T24v-20 bude k dispozícii od apríla 2020, už od 264 $.

Inteligentnejšie zariadenia Lenovo Think inšpirujú dnešné pracovné sily

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)