Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Výkonný All-in-one počítač HP s RTX 2080 aj bezdrôtovo nabíja

Výkonný All-in-one počítač HP s RTX 2080 aj bezdrôtovo nabíja
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Súčasný trh s počítačmi sa vo veľkej miere zameriava na notebooky, takže nájsť výkonný počítač typu All-in-one je problém. Túto medzeru chce vyplniť spoločnosť HP Inc., ktorá na veľtrhu CES 2020 predstavila nový model Envy 32 AiO so 4K displejom a výkonnou grafickou kartou Nvidia GeForce RTX 2080 (Max-Q).

All-in-one počítač HP Envy 32 AiO je tak prvým svojho druhu, ktorý bol certifikovaný ako súčasť programu RTX Studio od spoločnosti Nvidia, čo znamená, že môže používať RTX jadrá v podporovaných aplikáciách pre zrýchlenie technológie realistických svetelných efektov ray tracing a práce s umelou inteligenciou.

All-in-one počítač HP Envy 32 AiO 

Envy 32 AiO dostal do výbavy 65 W procesory Intel Core i7 9. generácie, až 32 GB operačnej pamäte RAM a až 1 TB SSD úložisko. Spoločnosť HP tiež zahŕňa 65W procesory Intel 9. Gen Core i7, až 32 GB pamäte RAM a až 1 TB úložiska SSD. Vďaka technológii HDR600 je obsah na 31,5 palcovom 4K displeji zobrazovaný vo vysokom dynamickom kontraste s jasom až 600 nitov a kontrastným pomerom 6 000 : 1. Spoločnosť HP Inc. pritom tvrdí, že Envy 32 AiO má najširší 4K displej na svete spomedzi All-in-one počítačov. A to vďaka pomeru obrazovky k telu až 92,8 percenta.

All-in-one počítač HP Envy 32 AiO 

Okrem výkonu sa nový All-in-one počítač môže pochváliť aj niekoľkými užitočnými funkciami. Kvalitné ozvučenie zabezpečia vstavané výškové reproduktory a subwoofer vyladené spoločnosťou Bang & Olufsen. Používateľ môže do týchto reproduktorov prenášať hudbu z mobilného zariadenia, aj keď je All-in-one počítač vypnutý. Vývojári tiež zmenili základňu so stojanom pre obrazovku na bezdrôtovú nabíjaciu plochu s technológiou Qi, ktorá rovnako funguje aj pri vypnutom počítači.

Nový All-in-one počítač HP Envy 32 AiO je už k dispozícii na objednanie z webových stránok spoločnosti za cenu začínajúcu sa od 1 599,99 dolárov, v závislosti od konfigurácie.

 All-in-one počítač HP Envy 32 AiO