Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dá sa atrament do tlačiarne predplatiť a ako vtedy ušetriť?

Dá sa atrament do tlačiarne predplatiť a ako vtedy ušetriť?
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kto sa ešte nikdy nenaštval pri tlačiarni, ktorej došla náplň v najhorší možný okamih? Tlač jednoducho patrí k našej každodennej práci a keď si nedáme pozor, môže nám prázdny zásobník poriadne znepríjemniť deň. Môže to však byť aj inak? Čo, ak by si tlačiareň sama všimla, že jej dochádza atrament a rovno si ho objedná? A ešte vám pritom pomôže ušetriť až 70 % nákladov na atramentové náplne. Takúto služba, s názvom HP instant Ink, sa výrobca rozhodol priniesť pre svoje tlačiarne.

Už nikdy nemusíte zostať bez atramentu. Inteligentná služba predplatenej tlače to jednoducho nedovolí. Zakaždým, keď začne náplň dochádzať, bude totiž okamžite na ceste nová. Používateľ tak môže pokojne úplne prestať myslieť na tento spotrebný tovar tlačiarne. Po novom sa už teda nestane, že by ste na poslednú chvíľu zistili, že si nemôžete vytlačiť dôležitý dokument či školské úlohy.

HP Instant Ink

HP sa postará aj o zodpovednú a bezplatnú recykláciu použitých náplní, takže svojou tlačou zbytočne nezaťažujete životné prostredie. No a predplatné je možné kedykoľvek zmeniť, pozastaviť alebo napríklad zrušiť bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

 HP Instant Ink

Bezstarostnosť však nie je zďaleka všetko, čo program prináša. Vďaka princípu, kedy namiesto atramentu platíte len za reálne vytlačené stránky, získate s HP instant Ink oveľa efektívnejšiu kontrolu nad svojimi výdavkami na tlač. Vo výsledku tak program dokáže priniesť úsporu vo výške až 70 % nákladov na atramentové náplne. Cena predplatného sa pritom začína už od 0,99 centov za mesiac.

 HP Instant Ink

Služba predplatenej tlače je podľa výrobcu vhodná aj pre domácnosti a firmy, pri ktorých je potreba tlače výrazne premenlivá. Ak totiž nárok na vytlačenie stránky v niektorom mesiaci nevyužijete, automaticky sa prevedie do nasledujúceho mesiaca. Viac informácií nájdete na tejto stránke.