Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S ručným skútrom SeaFlyer zažijete nové vodné dobrodružstvá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínska spoločnosť Robosea vytvorila ručný podvodný skúter SeaFlyer, ktorý je určený pre ľudí, ktorí sa neboja namočiť a chcú skúmať tajomstvá podmorského života alebo sa chcú len tak preháňať po vodnej hladine či už na mori, v jazere alebo v klasickom bazéne.

Nový ručný skúter SeaFlyer dokáže potiahnuť používateľa maximálnou rýchlosťou 6,6 km / h. Výdrž batérie na jedno nabitie je okolo jednej hodiny pri pomalšom nastavení rýchlosti 3,7 km / h. Skúter váži 4 kilogramy a je určený rovnako pre jazdu po vodnej hladine, šnorchlovanie alebo potápanie. Používateľ môže zažiť dobrodružstvá so skútrom či už na mori, v jazere alebo aj v bazéne.

Čo sa týka potápania, skúter sa zvláda ponoriť do maximálnej hĺbky 44 metrov. Je vybavený aj OLED „palubnou doskou“, ktorá používateľovi zobrazuje aktuálnu rýchlosť, hĺbku, teplotu vody a stav nabitia batérie. Jeho telo je vyrobené tak, aby sa nadnášalo, takže keby náhodou vykĺzol z rúk používateľa, ľahko sám vypláva na vodnú hladinu, kde si ho už bez problémov nájde.

Ručný podvodný skúter SeaFlyer.

Ručný podvodný skúter SeaFlyer je súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za finančnú podporu v čiastke 369 dolárov. Maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 699 dolárov. Za predpokladu, že bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánu výrobcu, prvé kusy by mali byť zasielané niekedy v priebehu novembra tohto roku.

Ručný podvodný skúter SeaFlyer.

Ručný podvodný skúter SeaFlyer.