Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

BART premení robotický vysávač na šikovného barmana

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pivovarská spoločnosť Stella Artois prišla na zaujímavý nápad ako prekonvertovať robotický vysávač na robotického barmana, ktorý servíruje nápoje a občerstvenie na domácom večierku. Postará sa o to technológia BART (Bartending Automated Robotic Technology), ktorá umožní robotickému vysávaču, aby súčasne obsluhoval aj upratoval.

Niekedy tie najjednoduchšie nápady dokážu priniesť veľké zmeny. To zrejme nebude prípad technológie BART, no určite dokáže minimálne zaujať. Jej cieľom je totiž odľahčiť povinnostiam hostiteľa tak, aby si mohol viac užívať na svojom večierku. Umožní totiž robotickému vysávaču, aby mohol roznášať jedlo a nápoje. V podstate ide o jednoduchú konštrukciu, ktorá sa umiestni na robotický vysávač.

Robotický barman BART.

BART je jednoduchá zostava vyrobená z plexiskla. Pozostáva z podstavca, ktorý sa umiestni na robotický vysávač, podporného stĺpika a vrchnej časti, ktorá má otvory na umiestnenie štyroch pivných fliaš, štyroch pohárikov a misky na občerstvenie. Samozrejme srdcom celého je robotický vysávač, ktorý sa postará o doručenie nápojov a občerstvenia. Okrem toho sa dá zároveň využiť na upratovania už priamo počas večierka, takže koberec či dlážka budú aj na oslave čisté.

Podľa vyjadrenia spoločnosti Stella Artois sa vďaka tomuto riešeniu môže hostiteľ na oslave viacej venovať svojim priateľom a rodine. Nemusí tak len behať okolo hostí, obsluhovať ich a čistiť po nich, práve o to všetko sa postará BART. Hoci to vyzerá na prvý pohľad ako „bláznivý“ nápad, obmedzený počet kusov robotického barmana BART, ktorý bol v predaji za 19,99 dolárov, bol okamžite vypredaný.

Robotický barman BART.