Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Fontánka KittySpring poskytne mačkám prísun čerstvej vody

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Jednoduchá miska na vodu určite zvládne dodať mačke potrebné tekutiny, no tento základný prístup má aj svoje nedostatky. Nové zariadenie KittySpring je však sofistikovanejšie riešenie pre majiteľov mačiek. Pozostáva z gravitačne napájanej fontány, ktorá udržuje prívod čerstvej vody a zabraňuje jej rozlievaniu naokolo.

Fontánka na vodu KittySpring bola navrhnutá tak, aby vyriešila niekoľko problémov, ktoré sú spojené s bežnými miskami na vodu. Misky sú náchylné na náraz a rozliatie vody. Navyše voda v nich môže dlho stáť, pokiaľ nebude pravidelne vymieňaná.

Fontánka na vodu pre mačky KittySpring.

Odpoveď na tieto problémy spočíva v tom, že vývojári vytvorili stabilnú základňu pre širokú misku s nízkym okrajom, ktorá je napojená na valcovú priehľadnú nádrž na vodu, čo uľahčuje sledovanie stavu vody. Gravitácia potom odvádza vodu z tejto nádrže a privádza ju cez centrálnu banku s filtrom z nehrdzavejúcej ocele. Voda sa tak doplňuje len vtedy, keď ju začne smädná mačka piť.

To by malo znamenať, že majitelia mačiek musia dopĺňať vodu do nádrže len každý deň alebo dva, zatiaľ čo pomalé kvapkanie tekutiny do plytkej misky udržuje prívod čerstvej a čistej vody. Všetky komponenty fontánky sú vyrobené z netoxických materiálov, ktoré sú bezpečne pre domáce zvieratá. Pre ľahšie vyčistenie sa dajú jednoducho oddeliť.

Fontánka na vodu pre mačky KittySpring.

Fontánka na vodu pre mačky KittySpring je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za 35 dolárov. Ak všetko pôjde podľa plánu výrobcu, distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v októbri 2020.

Fontánka na vodu pre mačky KittySpring.