Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vrecková herná konzola Analogue Pocket spustí staré obľúbené hry

Vrecková herná konzola Analogue Pocket spustí staré obľúbené hry
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vrecková herná konzola Pocket z dielne spoločnosti Analogue je navrhnutá tak, aby nostalgickým používateľom poskytla možnosť zahrať si obrovské množstvo starých hier z kaziet pre Game Boy, Game Boy Color a Game Boy Advance, no podporované sú aj kazety pre iné systémy.

Analogue Pocket je zaujímavá vrecková herná konzola, ktorá chce používateľom poskytnúť možnosť si zahrať viac ako 2 780 starých hier priamo z herných kaziet, ktoré sa používali vo vreckových herných konzolách pre vreckové Game Boy, Game Boy Color a Game Boy Advance. Vďaka adaptérom dokáže Pocket spúšťať hry aj z kaziet pre iné vreckové herné systémy, ako Game Gear, Neo Geo Pocket Color, Atari Lynx a ďalšie.

Vrecková herná konzola Analogue Pocket.

Nová vrecková herná konzola má 3,5-palcový LCD displej s rozlíšením 665 bodov na palec a zabudovaný syntetizátor. Pod displejom, ktorý je chránený sklom Gorilla Glass, sa nachádzajú herné ovládacie tlačidlá a pod nimi sú vedľa seba v rade umiestnené drobnejšie tlačidlá „štart“, „vybrať“ a „domov“. Integrovaná batéria s kapacitou 4 300 mAh má na jedno nabitie výdrž okolo šiestich hodín hrania. K dispozícii je aj voliteľný dok, ktorý umožní hranie hier na veľkej obrazovke televízora.

Vrecková herná konzola Analogue Pocket.

Konzola Analogue Pocket sa dodáva s puzdrom z priehľadného tvrdého plastu, rýchlonabíjačkou a adaptérmi na kazety pre Game Gear, Neo Geo Pocket Color a Atari Lynx. Dostupná by mala byť od mája tohto roku. Dá sa predbežne objednať za 199,99 dolárov, zatiaľ čo voliteľný dok vyjde na ďalších 99 dolárov.

Vrecková herná konzola Analogue Pocket.