Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárna rybárska nástraha má vymeniteľné farebné doštičky

Modulárna rybárska nástraha má vymeniteľné farebné doštičky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 2. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Veľká časť rekreačného rybolovu zahŕňa výmenu jednej rybárskej nástrahy za druhú, ak ryby dostatočne neberú. Nová rybárska nástraha Switchblade je však navrhnutá tak, aby zjednodušila tento proces. Vyznačuje sa jedným centrálnym telom nástrahy, na ktoré sa podľa potreby pridávajú vymeniteľné doštičky.

Opakovaná výmena jednej rybárskej nástrahy z vlasca a následné viazanie druhej nástrahy môže byť zdĺhavé a únavné. Navyše musí rybár zakúpiť viac verzií kompletných rybárskych nástrah v rôznych farbách a vzoroch. Zmeniť to chce nová modulárna magnetická rybárska nástraha s názvom Switchblade.

Modulárna magnetická rybárska nástraha Switchblade.

Jej hlavná časť má masívne mosadzné telo, so splošteným lôžkom a neodymovým magnetom na oboch stranách. Do týchto lôžok sa potom dá osadiť sortiment rôzne zafarbených a vzorovaných hliníkových doštičiek s oceľovým podkladom. Tie by údajne mali zostať pevne prichytené na svojom mieste, aj keď nástraha rotuje cez vodu alebo keď zachytí rybu. Vďaka neodymovým magnetom sa pritom dajú doštičky odstrániť jednoduchým vložením nechtu pod spodný okraj a ich následným odklopením.

Modulárna magnetická rybárska nástraha Switchblade.

Modulárna magnetická rybárska nástraha Switchblade je k dispozícii v prevedení z čistej alebo z pochrómovanej mosadze. Získať sa dá finančnou podporou prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter od 25 dolárov za chrómovanú nástrahu s hmotnosťou 14 gramov so súpravou farebne zladených strieborných doštičiek a dvojicou modrých doštičiek. Za 100 dolárov sa dá objednať súprava pozostávajúca z dvoch nástrah (jednej pochrómovanej a jednej mosadznej), spolu s celou sadou siedmich párov vymeniteľných doštičiek. Distribúcia je naplánovaná na máj tohto roka.

Ak sa podarí dosiahnuť plnú výrobu, cena základného balíčka nástrahy Switchblade by mala klesnúť na 9,99 dolárov, pričom ďalšie vymeniteľné doštičky budú stáť zhruba 1 dolár.

Modulárna magnetická rybárska nástraha Switchblade.