Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrický vodný skúter Narke GT95 má dosť miesta pre troch ľudí

Elektrický vodný skúter Narke GT95 má dosť miesta pre troch ľudí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už v roku 2018 odhalil maďarský výrobca Narke to, čo nazval ako prvý elektrický vodný skúter na svete navrhnutý pre sériovú výrobu. Teraz predstavuje svoj najnovší model GT95, ktorý sa chváli výkonnejším elektrickým pohonom a dostatkom priestoru pre až troch ľudí.

Nový model elektrického vodného skútra GT95 Electrojet má rozmery 4,02 x 1,2 x 1,1 metra a ťaží z výhod kompozitného tela vystuženého uhlíkovými vláknami pre dosiahnutie „elegantného a sofistikovaného vzhľadu. Trojmiestne osobné plavidlo má veľkú plaveckú plošinu a predné a zadné kotviace body.

Elektrický vodný skúter Narke GT95 Electrojet.

Číslo „95“ v názve odkazuje na výkon stroja, ktorý sa môže pochváliť silou 95 koní alebo 71 kW. K dispozícii sú tri režimy jazdy - eco, cruise a sport. Najvyššia rýchlosť sa pohybuje okolo 70 km / h a vodný skúter s nulovými emisiami poskytne až dve hodiny zábavy na jedno nabitie lítium-iónovej batérie, v závislosti od spôsobu používania. Doba nabíjania je šesť hodín pri zapojení k domácej 230 V elektrickej zásuvke. GT95-ťka má tiež zabudovanú rýchlo nabíjačku, ktorá tento čas zníži na 1,5 hodiny.

Elektrický vodný skúter Narke GT95 Electrojet.

Pilot má k dispozícii 7-palcový inteligentný displej, ktorý je čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Displej mu zobrazuje stav nabitia batérie, prekonanú vzdialenosť a vzdialenosť od prístavu, teplotu vody, upozornenia na prichádzajúce hovory z prepojeného smartfónu a ďalšie informácie.

Cena štandardného modelu elektrického vodného skútra GT95 v bielej alebo v červenej farbe je 39 000 EUR. Za možnosti, ako je iná farba, bezdrôtový bezpečnostný systém MOB (Man OverBoard), možnosť pripojenia smartfónu a príves na prevoz skútra si treba priplatiť ďalšie tisíce.

Elektrický vodný skúter Narke GT95 Electrojet.