Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Záhradný odpudzovač Thermacell E55 rozširuje zónu bez komárov

Záhradný odpudzovač Thermacell E55 rozširuje zónu bez komárov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rad domácich a prenosných batériových odpudzovačov komárov na báze LPG od spoločnosti Thermaccell prináša pohodlný spôsob, ako udržať komárov z dosahu bez použitia sprejov alebo ostrého zápachu. Teraz výrobca uvádza najnovší odpudzovač vhodný do záhrad a na terasy, ktorý má väčší rozsah ochrany a nové rozhranie.

Nový batériový odpudzovač komárov Thermacell E55 sa môže pochváliť rozšírenou ochrannou oblasťou, ktorá sa natiahla až na priemer okolo 6 metrov oproti 4,6 metrom, ktoré majú staršie odpudzovače Thermacell. Odpudzovač E55 tak môže ochrániť celú oblasť pri použití menšieho počtu jednotiek.

Spoločnosť Thermacell tiež sľubuje, že sa model E55 aktivuje a bude pracovať rýchlejšie ako predchádzajúce odpudzovače výrobcu. Chrániť používateľov by mal začať už v priebehu niekoľkých minút. Odpudzovač E55 používa svetelné a zvukové signály, ktoré informujú používateľa, že dosiahol optimálnu teplotu, spolu s informáciami o zapnutí a vypnutí jednotky.

Batériový odpudzovač komárov Thermacell E55.

Batériové odpudzovače komárov Thermacell sa spoliehajú na vymeniteľné náplne, ktoré vydržia 12 až 40 hodín, v závislosti od konkrétnej zvolenej verzie kazety. Lítium-iónová batéria v modeli E55 má výdrž približne 5,5 hodiny. Odpudzovač má pritom rozmery len 11,5 x 9,7 centimetrov, takže sa dá položiť do stredu stola alebo na miesto pri táborisku v kempe a tak ďalej.

Nový odpudzovač komárov Thermacell E55 je teraz k dispozícii vo viacerých farbách za cenu 39,99 dolárov. Dodáva sa s 12-hodinovou repelentnou náhradnou náplňou a USB nabíjacím káblom.

Batériový odpudzovač komárov Thermacell E55.