Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladací kempingový hrniec z odolnej ocele sa sploští na tenký disk

Skladací kempingový hrniec z odolnej ocele sa sploští na tenký disk
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 9. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V snahe dokázať, že pohodlie nemusí byť za cenu odolnosti a dlhej životnosti, startup spoločnosť SimpleReal priniesla zaujímavé riešenie kempingového hrnca z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa pre ľahšiu prepravu dá poskladať na tenký disk. Mohla by to byť dobrá voľba pre tých, ktorým záleží na čo najlepšom využití priestoru pri prenášaní výbavy, no zároveň si chcú dopriať teplé jedlo.

Skladací kempingový riad nie je samozrejme nič nové, no spoločnosť SimpleReal sa snaží poskytnúť o niečo odolnejšie riešenie ako je žiaruvzdorný kremík a hliník, z ktorých sa mnohé tieto hrnce a panvice skladajú. Nový skladací kempingový hrniec SimpleReal je preto vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele. Po úplnom rozložení má kapacitu 1,1 litra, čo je dosť priestoru na uvarenie polievky, cestovín alebo čokoľvek iného počas táborenia v prírode.

Skladací kempingový hrniec SimpleReal.

Dvojica západiek na oboch stranách drží steny hrnca pri používaní pevne spojené, pričom nepriepustné silikónové tesnenia vytvárajú vodotesné utesnenie okolo každej z troch vrstiev skladacieho hrnca. Na jeho vrch je potom možné umiestniť silikónové veko potravinárskeho typu. Hrniec neobsahuje žiadne ťažké kovy, BPA (Bisfenol A) ani toxické chemikálie. Vďaka odnímateľnej, tepelne odolnej rukoväti sa dá hrniec používať na varenie na kempingových varičoch alebo nad otvoreným ohňom.

Skladací kempingový hrniec SimpleReal.

Po uvarení jedla môže byť hrniec úplne rozobratý na jednotlivé krúžky, aby sa dali ľahko vyčistiť všetky jeho zákutia. Keď nastane čas vyraziť na cestu, hrniec sa dá poskladať na disk s hrúbkou len 28 milimetrov. Používateľ ho môže vložiť do účelovej tašky na prenášanie, ktorá môže poslúžiť aj ako tepelne izolovaný priestor na prenášanie teplého jedla.

Skladací kempingový hrniec SimpleReal má priemer 185 milimetrov a váži 472 gramov. Dá sa získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter od 39 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je 60 dolárov. Preprava by sa mala začať v marci 2022.

Skladací kempingový hrniec SimpleReal.