Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tuba GSI aj bez ľadu vychladí dve plechovky nápoja na túre v prírode

Tuba GSI aj bez ľadu vychladí dve plechovky nápoja na túre v prírode
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 12. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nič nezavŕši denné dobrodružstvo tak ako ľadovo vychladený nápoj z plechovky, ale ak sa toto dobrodružstvo skončí na inom mieste v divočine, než kde začalo, môže byť ťažké udržať tento nápoj studený. Spoločnosť GSI Outdoors rieši tento problém pomocou chladiacej tuby s dvojitou vákuovo izolovanou stenou pre uloženie dvoch plechoviek, ktoré udržiava vychladené aj bez ľadu.

Tuba GSI 2 Can Cooler Stack vyzerá ako veľký vákuovo izolovaný pohár, a to je aj v podstate to, čo je. Je navrhnutá špeciálne na umiestnenie dvoch 355 ml plechoviek piva, perlivej vody či iného nápoja podľa vlastného výberu. A rovnako ako vákuový pohár s dvojitou stenou aj tuba GSI poskytuje izolačnú bariéru, ktorá udrží tieto dve plechovky studené po dobu až 18 hodín. Plechovky, samozrejme, musia byť na začiatku studené, najlepšie vytiahnuté priamo z chladničky alebo chladiaceho boxu naplneného ľadom. Cooler Stack len zaistí, že sa plechovky nezohrejú skôr, kým na konci dňa nedostanete chuť na vychladený nápoj.

Chladiaca tuba na plechovky GSI 2 Can Cooler Stack.

Tuba Cooler Stack môže rovnako dobre poslúžiť aj na horúce nápoje a jedlo, pričom udrží obsah teplý po dobu až osem hodín. Je určená na aktivity, ako je turistika, pri ktorej je nepraktické alebo nemožné vláčiť so sebou väčší chladiaci box plný topiaceho sa ľadu. Je tiež ideálna na prenášanie páru studených plechoviek s nápojmi napríklad po golfovom ihrisku alebo inej vonkajšej aktivite.

Chladiaca tuba na plechovky GSI 2 Can Cooler Stack.

Chladiaci zásobník na 2 plechovky, ktorý je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, váži 380 gramov. Na výšku meria 28 centimetrov a má priemer 8 centimetrov, takže sa ľahko zmestí do batohov, tašiek alebo do sieťovaných vreciek na vonkajšej strane väčších turistických batohov pre viacdenné túry. Tuba má aj odnímateľný popruh pre lepšie uchopenie a jednoduchšie prenášanie v ruke. Obsah v bezpečí pritom udrží veko so závitmi.

Chladiaca tuba na plechovky GSI 2 Can Cooler Stack je dostupná na výber v štyroch farbách (tmavo červená, tmavo žltá, čierna a modrá) za cenu 29,95 dolárov.

Chladiaca tuba na plechovky GSI 2 Can Cooler Stack.