Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7 získal väčší displej a batériu

Nový fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7 získal väčší displej a batériu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 6. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na Slovensko prichádza fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7, ktorý je určený pre nadšencov zdravia a je vybavený 1,62-palcovým AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 192 x 490 pixelov, ktorý poskytne o 25 % väčšiu zobrazovaciu plochu s lepšou viditeľnosťou v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. To znamená viac priestoru na zobrazovanie informácií a ponúka používateľom lepšiu prehľadnosť a efektivitu. Nechýba ani režim AOD, teda neustále zapnutej obrazovky.

Vďaka viac ako 110 športovým režimom majú používatelia možnosť nastaviť si personalizované fitnes ciele, ktoré zodpovedajú ich životnému štýlu, a dosiahnuť tak presnejšie hodnoty zdravia a wellness. Vďaka trom ďalším režimom - Tréningová záťaž, Trvanie regenerácie a Tréningový efekt - môžu používatelia vyhodnotiť a upraviť svoj tréningový plán a intenzitu pre maximalizáciu výkonu.

Fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7.

Zariadenie je vybavené úplne novou profesionálnou analýzou tréningu, ktorá meria maximálne množstvo kyslíka VO₂, ktoré môžu používatelia využiť počas cvičenia. Xiaomi Smart Band 7 poskytuje aj monitorovanie spánku, ako aj saturáciu kyslíka SpO₂ a monitorovanie srdcovej frekvencie.

Fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7.

Xiaomi Smart Band 7 sa dodáva s viac ako 100 ciferníkmi, ako aj s viacerými farebnými možnosťami silikónových remienkov s antibakteriálnym povrchom, ktoré sa k nim hodia. Batéria je navrhnutá tak, aby vydržala až 14 dní v pohotovostnom režime. V neposlednom rade - s odolnosťou voči vode 5 ATM je pripravený ísť aj do plaveckého bazéna alebo behu počas prekvapujúceho letného dažďa.

Fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7.

Xiaomi Smart Band 7 je už k dispozícii na mi-store.sk a prostredníctvom oficiálnych kanálov Xiaomi za odporúčanú maloobchodnú cenu 54,90 euro.

Fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7.

(Zdroj: Tlačová správa Xiaomi)