Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ultratenké a ľahké inteligentné hodinky Amazfit sú plné funkcií

Ultratenké a ľahké inteligentné hodinky Amazfit sú plné funkcií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 7. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka inteligentných hodiniek Amazfit spoločnosti Zepp Health uviedla na trh nový kompaktný, no stále výkonný model s názvom GTS 4 Mini. Ten sa môže pochváliť 70-percentným pomerom obrazovky k telu, výdržou až 15 dní na jedno nabitie batérie a je vybavený viac ako sto zabudovanými režimami sledovania aktivity.

Inteligentné hodinky GTS 4 Mini majú odolnú konštrukciu tela z hliníkovej zliatiny a plastu s rozmermi 41,8 x 36,6 x 9,1 milimetrov. Ich hmotnosť je 31,2 gramu, vrátane silikónového remienka alebo 19 gramov samostatne. Tenké hodinky sú vybavené 1,65-palcovým dotykovým AMOLED displejom s rozlíšením 336 x 384 pixelov, ktorý je na všetkých štyroch okrajoch zakrivený, je vyrobený z tvrdeného skla a má povrchovú úpravu proti odtlačkom prstov.

Na zadnej strane sa nachádza vlastný optický snímač BioTracker 3.0 PPG na súčasné sledovanie srdcovej frekvencie, nasýtenia krvi kyslíkom (SpO2) a úrovne stresu, pričom po klepnutí na obrazovku sa metriky zhromaždia a zobrazia sa na približne 45 sekúnd.

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 4 Mini.

Ak sa zistia akékoľvek anomálie, používateľ bude vyzvaný, aby vykonal zabudované dychové cvičenia na zníženie stresu. Inteligentné hodinky dokážu monitorovať aj kvalitu spánku, vrátane REM, ako aj menštruačné cykly. K dispozícii je aj algoritmus PeakBeats Workout Status Algorithm, ktorý používateľom pomáha prezerať údaje o tréningu a sledovať pokrok.

Hodinky Mini sú vybavené 126 športovými režimami a dokážu automaticky rozpoznať sedem športových pohybov. Medzi pokryté aktivity patrí beh, bicyklovanie, plávanie, výlety do prírody, tanec, bojové športy a dokonca aj stolové hry, ako je šach a dáma. Funkcia Virtual Pacer umožňuje používateľom pretekať s predchádzajúcimi najlepšími časmi behu a neustále sa tak zlepšovať.

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 4 Mini.

Batéria s kapacitou 270 mAh vydrží až 15 dní „bežného“ používania alebo 45 dní v úspornom režime. Podporuje päť satelitných systémov určovania polohy, ktoré zabezpečujú presnosť sledovania počas pobytu vonku, a zariadenie vydrží ponorenie do tlaku 5 barov alebo ponorenie do hĺbky 50 metrov.

Hodinky sa spájajú so smartfónom prostredníctvom rozhrania Bluetooth 5.2 a používajú optimalizovaný operačný systém Zepp, ktorý sľubuje plynulé animácie, bezproblémovú navigáciu a viac ako 10 zabudovaných miniaplikácií. K dispozícii je aj široký výber ciferníkov hodiniek, vrátane animovaných a upraviteľných možností, plus zodpovedajúcich vždy zapnutých displejov. No a na zavolanie je k dispozícii aj digitálna asistentka Amazon Alexa, ktorá vďaka zabudovanému mikrofónu ponechá používateľovi voľné ruky.

Nové inteligentné hodinky Amazfit GTS 4 Mini sú teraz k dispozícii v čiernej, ružovej, modrej alebo bielej farbe za cenu 119,99 dolárov.

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 4 Mini.