Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Baterka na kľúče MQ3 má magnetickú základňu s rýchlym uvoľnením

Baterka na kľúče MQ3 má magnetickú základňu s rýchlym uvoľnením
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 9. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci je v súčasnosti k dispozícii veľa mini svietidiel na kľúče, väčšinu z nich treba pri používaní držať spolu s kľúčmi. Nová mini baterka MQ3 od spoločnosti YSMART sa líši tým, že sa magneticky (a teda rýchlo) nasadzuje a odopína z prívesku na kľúče.

Mini baterka MQ3 meria s nasadenou magnetickou základňou len 64 milimetrov na dĺžku a je k dispozícii v prevedení z titánu vymývanom kamenivom, z lešteného titánu a s telom vyrobenom z matného čierneho hliníku leteckej kvality.

Integrované LED svetlo Cree XPG3 má maximálny výkon 130 lúmenov a je napájané 80 mAh lítium-iónovou batériou typu 10180. Jedno 35 až 60 minútové nabíjanie cez port USB (v závislosti od zdroja nabíjania) by údajne malo vystačiť až na osem hodín prevádzky. LED dióda by mala vydržať až 50 000 hodín, zatiaľ čo batéria údajne vydrží tri roky.

Magnetická mini baterka YSMART MQ3.

Baterka sa po odpojení od základne automaticky zapne a po opätovnom pripojení k základni sa vypne. Magnety v baterke a základni vytvárajú kombinovanú ťahovú silu 3 kilogramy, takže je nepravdepodobné, že by sa tieto časti od seba náhodne oddelili. Navyše magnet v spodnej časti baterky umožňuje jej pripevnenie na feromagnetické kovové povrchy, vďaka čomu zostane na mieste pri vykonávaní úloh v tme.

Magnetická mini baterka YSMART MQ3.

Magnetická mini baterka YSMART MQ3 sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter. Za 32 libier (približne 35,36 EUR) sa dá získať model v hliníkovom vyhotovení, pričom 42 libier (46,42 EUR) je potrebných na získanie titánových modelov. Plánované maloobchodné ceny sú 42, respektíve 52 libier (46,42 a 57,47 EUR).

Magnetická mini baterka YSMART MQ3.