Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový multifunkčný nástroj s račňou a „večnou“ ceruzkou

Titánový multifunkčný nástroj s račňou a „večnou“ ceruzkou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 1. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V poslednej dobe pribudlo naozaj veľa multifunkčných nástrojov v rôznych tvaroch, ktoré sa snažia poskytnúť čo najviac funkcií. Jeden z najnovších sa však odlišuje tým, že obsahuje nástroje, ako je „večná“ ceruzka a nástavec s račňou.

Zariadenie s celým názvom Titanium Multi-Function Pry Bar vyrába spoločnosť EDC Monster, ktorá sa zaoberá outdoorovým vybavením. A verné svojmu názvu je skutočne vyrobené z titánu triedy 5, čo je najčastejšie používaný typ titánu. Obsahuje pritom páčidlo na odstraňovanie viečok, vyťahovanie klincov a iné úlohy typu páčenia.

multifunkčný nástroj Titanium Multi-Function Pry Bar.

No ako už bolo spomenuté, k dispozícii je aj magnetická račňová nástrčka. Okrem toho má multifunkčný nástroj v sebe aj priestor na uloženie dvoch priložených skrutkovacích bitov vyrobených zo zliatiny ocele S2. Ďalšou šikovnou pomôckou môže byť aj odnímateľná „večná“ ceruzka s grafitovým hrotom. Ak ste o nich ešte nepočuli, ide o zariadenia, ktoré robia zmazateľné čiary a značky podobné ceruzke, ale ktoré sa opotrebúvajú tak pomaly, že ich netreba orezávať a vydržia oveľa dlhšie ako tradičné ceruzky.

multifunkčný nástroj Titanium Multi-Function Pry Bar.

Medzi ďalšie funkcie tohto multifunkčného nástroja patrí rozbíjač okien s volfrámovým hrotom, napríklad na dostanie sa z auta v núdzových situáciách, otvárač na fľaše, otvor na upevnenie šnúrky / karabíny a klip na vrecko alebo opasok. K dispozícii sú aj štyri otvory, do ktorých možno umiestniť v tme svietiace malé fľaštičky s tríciom, ktoré sú k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo.

Odnímateľná večna ceruzka z multifunkčného nástroja Titanium Multi-Function Pry Bar.

Celá vec meria 143 milimetrov na dĺžku a 21 milimetrov na šírku (o hrúbke sa nehovorí), a údajne váži len 85 gramov. Nový multifunkčný nástroj Titanium Multi-Function Pry Bar je súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter. Za predpokladu, že sa dostane do výroby, dá sa získať za príspevok vo výške 129 USD. Plánovaná maloobchodná cena je 169 USD. Dodávka by sa mala začať v marci tohto roku.

multifunkčný nástroj Titanium Multi-Function Pry Bar.