Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky PRO TREK Smart Outdoor získali prestížne ocenenie za inovácie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 12. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Casio America oznámila, že jej najnovšie inteligentné hodinky PRO TREK Smart Outdoor (WSD-F20) boli označené cenou CES 2018 Innovation Awards Honoree v kategórii Wereables, čiže nositeľných zariadení.

Výrobky zaradené do tohto prestížneho programu sú posudzované skupinou nezávislých priemyselných dizajnérov, inžinierov a členov obchodných médií. Ocenenie sa udeľuje pre vynikajúci dizajn a inžinierske vyhotovenie v oblasti špičkových produktov spotrebnej elektroniky v 28 kategóriách.

Inteligentné hodinky Casio WSD-F20 používajú operačný systém Android Wear vo verzii 2.0, a sú prispôsobené na mieru pre používateľov, ktorí radi trávia čas vonku v prírode. Hodinky disponujú energeticky úspornými funkciami GPS a majú schopnosť zobrazovania plnofarebných máp aj v offline režime bez dosahu signálu.

Inteligentné hodinky PRO TREK Smart Outdoor (WSD-F20) získali ocenenie CES 2018 Innovation Awards Honoree v kategórii Wereables.

Vstavené senzory merajú nadmorskú výšku, atmosférický tlak a trasu, vďaka čomu sa používateľ vie navigovať v akomkoľvek dobrodružstve pri výpravách v odľahlej prírode. Nechýba ani množstvo aplikácií, ktoré sú zamerané priamo na turistiku, rybárčenie, lyžovanie, plávanie a ďalšie. Ciferník je samozrejme plne modifikovateľný s prednastavenými dizajnmi zobrazenia displeja na základe informácií, ktoré sú pre danú činnosť najdôležitejšie.

Hodinky Casio WSD-F20 sú spojené mäkkým uretánovým remienkom, majú chránený displej proti poškriabaniu a bočné tlačidlá rôznych veľkostí ponúkajú lepšie ovládanie vo vonkajšom prostredí. To podporuje aj vodotesnosť hodiniek do hĺbky až 50 metrov.

Inteligentné hodinky Casio WSD-F20 používajú operačný systém Android Wear vo verzii 2.0, a sú prispôsobené na mieru pre používateľov, ktorí radi trávia čas vonku v prírode.

Prestížne ceny CES Innovation Awards sponzoruje Consumer Technology Association (CTA), ktorá zastrešuje aj medzinárodnú výstavu CES 2018. Ocenené inteligentné hodinky PRO TREK Smart Outdoor (WSD-F20) budú v Las Vegas vystavené v stánku spoločnosti Casio od 9. do 12. januára. Hodinky sú už teraz k dispozícii na zakúpenie v troch farebných verziách cez stránku výrobcu. Cena sa začína od 450 libier (približne 510 EUR).

Vstavené senzory merajú nadmorskú výšku, atmosférický tlak a trasu, vďaka čomu sa používateľ vie navigovať v akomkoľvek dobrodružstve pri výpravách v odľahlej prírode.