Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dáždnik Hedgehog Carbon odolá dokonca aj hurikánu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dáždniky nás chránia pred dažďom, no dážď býva sprevádzaný často aj silným vetrom a niektoré dáždniky nás v takom počasí zradia. Spoločnosť Hedgehog už dávnejšie vytvorila dáždnik Cypress, ktorý odoláva veternému počasiu, no nová generácia s názvom Carbon je dokonca schopná odolať rýchlosti vetra na úrovni hurikánov.

Nový dáždnik Hedgehog Carbon, ako už jeho názov naznačuje, má hlavnú konštrukciu vyrobenú z uhlíkových vlákien. Kĺby sú vyrobené z polykarbonátu a teleskopická tyč je z nehrdzavejúcej ocele. Každé rebro konštrukcie dáždnika je navrhnuté tak, aby sa nezávisle otáčalo a prispôsobovalo tak, aby dáždnik udržiaval používateľa zakrytého a to dokonca aj v prudkých vetroch s rýchlosťou nad 113 kilometrov za hodinu (70mph).

Dáždnik Hedgehog Carbon.

Ochranný vršok s priemerom 1 190 milimetrov je pripevnený k rámu s pomocou 19 spojovacích zabezpečených bodov. Vrch dáždnika je vymeniteľný, pričom používateľ túto výmenu zvládne za menej ako 3 minúty. K dispozícii je viacero farebných variácií a rôznych vzorov tak, aby si každý našiel to, čo mu najviac vyhovuje. V pokojnom počasí sa dáždnik dá zložiť do veľkosti 330 milimetrov, pričom jeho váha je 420 gramov.

Extrémne odolný dáždnik Hedgehog Carbon je teraz k dispozícii na stránkach výrobcu za cenu 99 dolárov. Spoločnosť prezentuje výdrž dáždnika prostredníctvom testu odolnosti, ktorý si môžete pozrieť vo videu na začiatku článku.

Dáždnik Hedgehog Carbon.

Dáždnik Hedgehog Carbon.