Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky Writsbuds do seba ukryjú bezdrôtové slúchadlá do uší

Hodinky Writsbuds do seba ukryjú bezdrôtové slúchadlá do uší
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Možnosť si ráno zabehať a počúvať obľúbené melódie bez nosenia smartfónu je isto jedným z lákadiel inteligentných hodiniek. No a potom tu máme Wristbuds, novinku, ktorá šikovným spôsobom kombinuje inteligentné hodinky a pár bezdrôtových slúchadiel do uší, ktoré sa dajú prenášať priamo v tele hodiniek.

To je hlavnou myšlienkou nových inteligentných hodiniek Wristbuds, ktorá sa momentálne uchádzajú o pozornosť spotrebiteľov na start-up portáli Kickstarter. Stačí ak používateľ odklopí displej hodiniek na pravú stranu a otvorí sa mu úložný priestor s úplne bezdrôtovými slúchadlami v štýle AirPods, ktoré sú pripravené prehrávať do vašich uší obľúbené melódie pomocou prenosovej technológie Bluetooth.

Inteligentné hodinky s úplne bezdrôtovými slúchadlami do uší Wristbuds.

Inteligentné hodinky nielen udržujú slúchadlá v dosahu a v bezpečí, ale tiež ich aj nabíjajú, takže nie je potrebné žiadne dodatočné nabíjacie puzdro. Výdrž batérie v slúchadlách nebola uvedená, čo je zvláštne opomenutie, ale hodinky ako také by mali medzi nabíjaním vydržať v prevádzke až štyri dni, čo nie je vôbec zlé (ak sa však tento čas neskráti práve nabíjaním slúchadiel). Hodinky kvôli výdrži batérie zrejme obetovali niektoré moderné funkcie (ako napríklad GPS), hoci stále ponúkajú základy monitorovania fyzickej aktivity a spánku či zobrazovania upozornení so spárovaného smartfónu s operačným systémom Android alebo iOS.

Inteligentné hodinky s úplne bezdrôtovými slúchadlami do uší Wristbuds.

Vývojári sľubujú aj vynikajúcu kvalitu zvuku úplne bezdrôtových slúchadiel do uší, ktoré sú vybavené technológiou potláčania okolitého ruchu, s meničmi potiahnutými grafénom, ktorý by mal zlepšiť vernosť zvuku. V reklamnom videu sú slúchadlá prezentované tak, že sú schopné zostať bezpečne na svojom mieste aj počas cvičenia či iných aktivít.

Inteligentné hodinky s úplne bezdrôtovými slúchadlami do uší Wristbuds sú ponúkané prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa už podarilo vyzbierať takmer dvojnásobok požadovanej sumy 5 000 dolárov. Hodinky sa dajú získať od 99 dolárov, s príplatkom 30 dolárov za možnosť ukladania súborov MP3 na interné úložisko. Distribúcia je naplánovaná už na apríl 2020. No ako vždy, treba byť obozretný, pretože nie všetky projekty vedú k finálnemu produktu.

Inteligentné hodinky s úplne bezdrôtovými slúchadlami do uší Wristbuds.