Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárny multifunkčný nástroj Windeler vám dá len to, čo naozaj potrebujete

Modulárny multifunkčný nástroj Windeler vám dá len to, čo naozaj  potrebujete
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčné nástroje sú určite užitočné, no priznajme si, často je na nich aj niekoľko nástrojov, ktoré v podstate nikdy nebudete používať. Oveľa praktickejšie preto pôsobí nový multifunkčný nástroj Windeler, ktorý si používateľ vie prispôsobiť tak, aby obsahoval len požadované nástroje.

Modulárny systém Windeler pozostáva z viacerých samostatných nástrojov, ktoré nájdete na bežných multifunkčných nástrojoch. Väčšina z nich je vyrobená z tvrdého titánu a všetky obsahujú neodymový magnet, ktorý je potiahnutý nehrdzavejúcou oceľou. Používateľ si len vyberie nástroje, ktoré požaduje pre konkrétnu aktivitu a potom ich stohuje jeden na druhý. Magnety držia zväzok pokope, keď je uložený vo vrecku alebo v batohu. Ak je potrebný konkrétny nástroj, jednoducho sa zo zväzku vytiahne a samostatne použije.

S tým súvisí aj ďalšia výhoda, že všetky nástroje sa dajú pravidelne od seba oddeľovať a čistiť. Pri bežných multifunkčných nástrojoch sa stáva, že sa nástroje môžu zaseknúť v dôsledku toho, že sa v pántoch nahromadí hrubý odpad, ktorý sa ťažko čistí.

Modulárny magnetický multifunkčný nástroj Windeler.

Modulárny magnetický multifunkčný nástroj Windeler je ponúkaný prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter v piatich kombináciách nástrojov. Patrí medzi ne Surf Stack, ktorý obsahuje hrebeňový stierač, šesťhranný imbusový kľúč, kľúč s plochou hlavou skrutkovača a otvárať na fľaše (za 40 GBP, približne 44,62 EUR); Hex Stack s piatimi veľkosťami šesťhranného imbusového kľúča (za 49 GBP / 54,66 EUR); Every Day Stack s otváračom na fľaše, páčidlom a s vyklopiteľnou čepeľou noža z nehrdzavejúcej ocele (59 GBP / 65,82 EUR); Cykle Stack Short s rozdeľovačom reťaze, 3 mm šesťhranným imbusovým kľúčom a nástrojom na ventil a špice (41 GBP / 45,74 EUR); a Cycle Stack Tall, ktorý pridáva ďalšie štyri veľkosti šesťhranného imbusového kľúča (79 GBP / 88,08 EUR).

Modulárny magnetický multifunkčný nástroj Windeler.

Netreba zrejme dodávať, že podporovatelia kampane si môžu kúpiť viac ako jednu zostavu a potom si môžu kombinovať nástroje podľa svojich predstáv. Všetky ceny sú zlacnené o 40 percent z plánovanej maloobchodnej ceny po skončení kampane. Za predpokladu, že sa systém dostane do výroby, by mal byť dostupný v novembri 2020.

Modulárny magnetický multifunkčný nástroj Windeler.