Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj PockeTool 2.0 podporí všetky vaše potreby

Multifunkčný nástroj PockeTool 2.0 podporí všetky vaše potreby
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnohí ľudia majú radi multifunkčné nástroje, pretože sa dajú pohodlne nosiť vo vrecku a poskytnú množstvo šikovných funkcií pre každodenné použitie. Jedným z najnovších je PockeTool 2.0, ktorý prináša do tohto segmentu niekoľko zaujímavých inovácií.

Pokiaľ ide o pomerne bežné funkcie multifunkčných nástrojov, PockeTool 2.0 s telom z nehrdzavejúcej ocele obsahuje čepeľ na rezanie so zúbkovanou časťou, ktorá funguje ako píla; ďalej odnímateľné kresadlo na založenie ohňa; nástroj na otváranie fliaš a vypáčenie vrchnákov plechoviek; kľúč na utiahnutie špicov na bicykli; krížové a ploché skrutkovače; štyri otvory s rôznym rozmerom pre šesťhranné imbusové kľúče; metrické pravítko (4,5 cm / 1,8 palca); otvor na kľúčenku; a karabína typu sponky, ktorá umožňuje zavesenie na veciach, ako sú pútka na opasku a batohu.

Multifunkčný nástroj s valivou kladkou PockeTool 2.0.

Medzi menej bežné funkcie patria kliešte na strihanie drôtov, otvor s rôznymi uhlami vyznačenými po svojom obvode a kladka s valivým ložiskom. Posledná menovaná umožní zavesenie ťažkých predmetov na klip nástroja , ktoré sa potom môžu ľahko ťahať dozadu a dopredu, keď sa PockeTool roluje pozdĺž napnutej línie svojej kladky. Možno to nie je situácia, s ktorou by sa človek často stretával, no ide o stále zaujímavý doplnok.

Nový multifunkčný nástroj s valivou kladkou PockeTool 2.0 má rozmery 9 x 3,2 x 1,1 cm a váži údajne len 90 gramov. V súčasnosti sa dá získať prostredníctvom podpory start-up kampane na portáli Kickstarter za 35 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 60 dolárov. Dodávka prvých kusov by mala prebehnúť v novembri tohto roka.