Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky Nubia prinášajú všestranný displej otočený okolo zápästia

Hodinky Nubia prinášajú všestranný displej otočený okolo zápästia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové inteligentné hodinky Nubia Watch sa z prednej strany snažia zaujať svojim obrovským zakriveným displejom. Vďaka nemu tak nehrozí, že nositeľ si nevšimne dôležité notifikácie a informácie. Okrem toho sa môžu hodinky pochváliť množstvom užitočných funkcií vo svojom vnútri.

Dominantou nových inteligentných hodiniek Nubia Watch je nepochybne jasný 4,01-palcový zakrivený AMOLED displej, ktorý sa rozkladá po veľkej časti zápästia. K dispozícii sú prispôsobiteľné ciferníky a možnosť prechádzania upozorneniami z prepojeného smartfónu, či zobrazenie vašich štatistík o fyzickej aktivite. Spoločnosť Nubia tvrdí, že vďaka množstvu možností prispôsobenia, vrátane knižnice stoviek miniaplikácií a ciferníkov, môže mať používateľ na ruke každý deň akoby nové hodinky, ak má teda čas sa každý deň pohrať s ich nastaveniami.

Inteligentné hodinky Nubia Watch.

Okrem displeja si hodinky Nubia prinášajú aj dlhý zoznam funkcií, no v podstate nič, čo sa už nedalo predtým vidieť u iných modelov. Toto nositeľné zariadenie tak bude sledovať každodenné činnosti používateľa, vrátane rôznych druhov športu, ako aj merania srdcovej frekvencie alebo kvality spánku. Hodinky zavibrujú, ak nositeľ príliš dlho sedí. Sú tiež odolné voči prachu a vode v kategórii IP54, takže si poradia s dažďom alebo potom pri intenzívnom cvičení.

Inteligentné hodinky Nubia Watch.

Hodinky so zakriveným displejom sú vyrobené z keramiky a z nehrdzavejúcej ocele. Na výber sú vo farbe polnočná čierna a vojenská zelená. Výdrž 425 mAh batérie je v režime úspory energie udávaná až na sedem dní. Vo vnútri nájdeme starší procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, spolu s 1 GB operačnej pamäte RAM a 8 GB vnútorným úložiskom pre operačný systém, aplikácie či akékoľvek hudobné skladby, ktoré si používateľ zosynchronizuje.

Inteligentné hodinky Nubia Watch sú predmetom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dajú získať za 199 dolárov. Maloobchodná cena by sa mala po skončení kampane zdvojnásobiť. Ak všetko pôjde podľa plánu výrobcu, hodinky by si mohli nájsť svojich majiteľov už v októbri tohto roku.

Inteligentné hodinky Nubia Watch.