Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlový multifunkčný nástroj Cache River ukladá náhradné bity do tela

Štýlový multifunkčný nástroj Cache River ukladá náhradné bity do tela
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V poslednom období rozhodne nie je na trhu núdza o rôzne zaujímavé a užitočné multifunkčné nástroje, no nie všetky ponúkajú aj rovnaký elegantný dizajn z ponuky produktov spoločnosti The James Brand. Platí to aj v prípade jej najnovšieho multifunkčného nástroja Cache River.

Najnovší multifunkčný nástroj Cache River z dielne výrobcu The James Brand z amerického Portlandu je v podstate základný, no stále štýlový skrutkovač na bity, ktorý však úhľadne uloží ďalšie skrutkovacie bity vo svojom valcovom tele.

Multifunkčný nástroj Cache River.

Nový nástroj má tvar nadrozmerného pera s magnetickým držiakom na skurtkovací bit, ktorý sa nachádza v mieste, kde by bol hrot pera. Súčasťou nástroja je bit s krížovým skrutkovačom, bit s plochým skrutkovačom a bit s päťhranným skrutkovačom. Dva nepoužívané bity sa pritom dajú vložiť do tela nástroja vyrobeného z eloxovaného hliníka, ktoré sa jednoducho otvára pre ľahší prístup.

Multifunkčný nástroj Cache River.

Nástroj váži len 36 gramov, má dĺžku 9,9 centimetra a priemer 1,4 centimetra. Je navrhnutý tak, aby ľahko vkĺzol do vrecka nohavíc, keď sa nepoužíva. V spodnej časti disponuje aj otvorom na prevlečenie šnúrky, ktorá otvára ďalšie možnosti prenosu, napríklad zavesenie nástroja na opasok alebo jeho pripútanie k prívesku na kľúče.

Multifunkčný nástroj Cache River je už k dispozícii za cenu 60 dolárov.

Multifunkčný nástroj Cache River.