Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náramok SprayCare vydáva dezinfekciu rúk z vášho zápästia

Náramok SprayCare vydáva dezinfekciu rúk z vášho zápästia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 12. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V tomto roku sa dezinfekcia rúk stala nevyhnutnou súčasťou našich životov, no aj malá fľaška s dezinfekciou môže v taške či vo vrecku zavadzať, nehovoriac o potrebe častého vyťahovania v priebehu dňa. Navyše môže dezinfekcia z fľašky vytiecť. Tieto problémy rieši náramok SprayCare Band, ktorý nositeľovi zaistí bezproblémovú dezinfekciu rúk a povrchov.

Náramok SprayCare Band sa nosí na zápästí a svoj dezinfekčný obsah vydáva jednoduchým dotykom. Zariadenie emituje rozprášené kvapky dezinfekčného prostriedku, ktoré sa dajú zachytiť na dlani alebo nasmerovať na akýkoľvek povrch, ktorý chceme dezinfikovať. SprayCare Band sa môže pochváliť dobrým záberom postreku dezinfekčnou hmlou, pričom každá dávka dokáže pokryť povrch s rozmermi 12,7 x 6,4 centimetra.

Na rozdiel od niektorých postrekovačov, ktoré nerovnomerne nerozptyľujú väčšie kvapôčky, a preto je potrebné si trieť ruky alebo otrieť povrch, aby ste rozniesli dezinfekčný prostriedok po celej ploche, technológia rozprašovania SprayCare zaisťuje široké a rovnomerné rozptýlenie z jednej dávky. Každé sprejovanie trvá tri sekundy a zariadenie má kapacitu pre viac ako 40 dávok dezinfekčného prostriedku z plnej nádržky. Náramok tak poskytne ochranu po celý deň.

Dezinfekčný náramok SprayCare Band.

Samotný náramok má rozmery 43 x 40 x 15 milimetrov, má teda podobnú veľkosť ako hodinky a pojme 5 ml dezinfekčného prostriedku. Náplň sa do nádržky dodáva cez port na bočnej strane prístroja, do ktorého je možné vložiť akýkoľvek tekutý dezinfekčný prostriedok na ruky. Zariadenie je kompatibilné aj s inými tekutinami, napríklad s repelentom proti hmyzu alebo éterickými olejmi. LED indikátor dáva používateľovi vedieť, kedy je čas nabiť 80-mAh lítiovú batériu zariadenia, ktorá sa nabíja prostredníctvom portu microUSB.

Dezinfekcia rúk a povrchov, s ktorými prichádzame do styku každý deň, nebola nikdy predtým dôležitejšia. Dezinfekčný náramok SprayCare Band poskytne potrebnú ochranu v pohodlnom a efektívnom balení. Získať sa dá prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter za 42 dolárov. Dodávka je naplánovaná na marec 2021.

Dezinfekčný náramok SprayCare Band.