Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vreckový multifunkčný nástroj M.020 reže, ťahá, meria a zakladá oheň

Vreckový multifunkčný nástroj M.020 reže, ťahá, meria a zakladá oheň
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 2. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre výrobcov a používateľov multifunkčných nástrojov je obľúbená forma nástroja s rozmermi kreditnej karty. Presne to spĺňa nový multifunkčný nástroj M.020 Camping Tool Card, ktorý stlačil niekoľko užitočných funkcií pre kempovanie do kompaktných rozmerov, aby sa pohodlne zmestil do vrecka.

Multifunkčný nástroj M.020 Camping Tool Card z dielne spoločnosti Tactica Gear má ploché telo s hrúbkou len 6,5 milimetrov, ktoré síce nie je striktne tvarované ako kreditná karta (na jednom konci sa totiž nástroj zužuje), no dá sa ľahko zasunúť do peňaženky alebo do vrecka, keď sa používateľ chystá do prírody alebo jednoducho ide do práce a chce mať nástroj po ruke.

Vreckový multifunkčný nástroj M.020 Camping Tool Card.

M.020-tka je vyrobená z titánu triedy 5 alebo z nehrdzavejúcej ocele. Na dĺžku pritom meria len 92 milimetrov a na šírku je to len 56 milimetrov. Integrovaná feroceriová tyč sa dá z tela nástroja vybrať a trením o hranu ostria na nástroji tak poslúži na založenie ohňa. Vďaka tomuto riešeniu sa dá opotrebovaná tyč ľahko vymeniť za novú.

Vreckový multifunkčný nástroj M.020 Camping Tool Card.

Medzi ďalšie nástroje zamerané na pomoc používateľom pri táborení patrí strihač lana, napínač lana a vyťahovač kolíkov stanu. Všetku prácu uľahčuje diera v hornom konci nástroja, do ktorej sa dajú vložiť prsty pre silnejší ťah. K dispozícii je tiež imperiálne e metrické pravítka, páčidlo, otvárač na konzervy, plochý skrutkovač a samozrejme aj otvárač na fľaše, ktorý príde vhod po dobre vykonanej práci.

Nástroj M.020 váži len 35 gramov a je k dispozícii v oranžovej, čiernej, striebornej a titánovej farbe. Jeho cena bola stanovená na 35 dolárov, pričom preprava sa začne tento mesiac.

Vreckový multifunkčný nástroj M.020 Camping Tool Card.