Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový multifunkčný nástroj v podobe pera sa postará o skrutkovanie

Titánový multifunkčný nástroj v podobe pera sa postará o skrutkovanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Big Idea Design pridala do svojho portfólia nový malý a ľahký multifunkčný nástroj pre každodenné nosenie. Nesie názov Bit Bar Inline a jeho odolné titánové telo, ktoré na prvý pohľad pripomína pero, nesie krížové, Torx a štrbinové bity. Nástroj je navrhnutý tak, aby sa ľahko zmestil do vrecka nohavíc.

Nový kompaktný multifunkčný nástroj má titánové štvorhranné vonkajšie telo vo veľkosti podobnej peru, ktoré je doplnené o sponku na vrecko. Tri bity sú uložené na odnímateľnej vnútornej tyči a pružinové guľôčkové ložisko a magnety pomáhajú udržiavať tieto veci v bezpečí.

Multifunkčný nástroj Bit Bar Inline.

Konštrukcia s dvoma trubicami umožňuje používateľovi uložiť tupý koniec do vrecka, aby sa zabránilo jeho vystrčeniu, pričom jeho rýchlym vybratím a preklopením sa premení na funkčný skrutkovač. Vonkajšie puzdro nástroja sa tiež môže otáčať a pripevňovať k skrutkovaču ako rukoväť v tvare písmena T, čím sa zlepší krútiaci moment. Samostatné magnetické pripojenie umožňuje, umiestnenie rukoväte aj pre úlohy, v ktorých funguje lepšie ako pri centrálnej polohe.

Súprava skrutkovačov pozostáva z troch oceľových bitov S2: krížový bit PH2, T8 Torx a štrbinový 1/4 palcový bit. Nástroj používa štandardné šesťhranné koncovky bitov, aby si používatelia mohli vymeniť bity Big Idea za vlastné alternatívy, ktoré sú užitočnejšie pre ich každodenné potreby.

Multifunkčný nástroj Bit Bar Inline.

Po vložení do vrecka má multifunkčný nástroj Bit Bar Inline 10,3 centimetra na dĺžku a jeho maximálna šírka je 1,8 centimetra. Po vložení troch bitov váži 62 gramov, čo z neho robí veľmi kompaktný a pohodlný nástroj pre každodenné použitie pre tých, ktorí pravidelne potrebujú mať po ruke rôzne skrutkovače.

Spoločnosť Big Idea Design sa rozhodla uviesť svoj najnovší produkt prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za príspevok od 80 dolárov. Výrobca poskytuje doživotnú záruku na servis a ak všetko pôjde podľa plánu, dodávky by sa mali začať v septembri tohto roku.

Multifunkčný nástroj Bit Bar Inline.