Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárny systém umožní používateľom nosiť až päť tašiek naraz

Modulárny systém umožní používateľom nosiť až päť tašiek naraz
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 5. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď si veľa ľudí môže kúpiť samostatný batoh, tašku na opasok a kabelku cez rameno, nové riešenie s názvom Operator System prináša alternatívu. Ide o modulárne nastavenie, ktoré obsahuje niekoľko typov tašiek so zipsom, ktoré je možné podľa potreby nosiť aj všetky naraz.

Operator System sa skladá zo siedmich častí. Je to základný rám nosený na trupe, popruh na pás alebo na plecia, batoh na chrbát (Operator Bag), stredne veľká taška (Pivot Bag), dve menšie tašky (Stealth Bag) a ešte menšia taška (Cache Bag).

Modulárny systém tašiek Operator System.

Tašky Cache Bag alebo Pivot Bag je možné kombinovať s popruhom a nosiť cez rameno (cez hrudník), zatiaľ čo Cache Bag je možné spárovať s popruhom aj okolo pása. Taška Pivot bag sa dá navyše skombinovať s popruhom a potom ju môže používateľ nosiť okolo pása a pripútať ju k jednému stehnu.

Modulárny systém tašiek Operator System.

Operator Bag sa nosí na chrbte, keď je spojená so základným rámom. Do rámu sa zmestí aj jedna alebo dve tašky Stealth Bag (nosené pod rukou), spolu s Pivot Bag a Cache Bag. Každú tašku je možné nosiť jednotlivo, alebo je možné ich všetky kombinovať pomocou rýchloupínacích spôn. Všetky tašky majú vode odolné hlavné telo z polyesteru potiahnuté PVC a vonkajšie nylonové ripstop panely. Sú k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach.

Modulárny systém tašiek Operator System.

Modulárny systém tašiek Operator System je ponúkaný prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter za 299 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 375 dolárov. Dodávka by sa mala začať v októbri 2021.