Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dostupným hodinkám TicWatch E3 padne Wear OS ako uliaty

Dostupným hodinkám TicWatch E3 padne Wear OS ako uliaty
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 6. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kým spoločnosť Google sľubuje veľké vylepšenia pre svoju nositeľnú platformu Wear OS ešte tento rok, spoločnosť Mobvoi medzičasom uviedla nové nositeľné zariadenie TicWatch E3, ktoré by mohlo byť momentálne najlepšími dostupnými inteligentnými hodinkami na trhu, ktoré využívajú tento operačný systém na plno.

Nové inteligentné hodinky TicWatch E3 poháňa v súčasnosti najvýkonnejší procesor pre nositeľné zariadenia s Wear OS, ktorým je Qualcomm Snapdragon Wear 4100. To by malo zabezpečiť rýchle reakcie pri používaní a tiež aj slušnú výdrž batérie. Spoločnosť Mobvoi pritom tvrdí, že hodinky vydržia minimálne jeden deň medzi jednotlivými nabíjaniami batérie.

Hodinky majú 1,3 palcový dotykový displej, 1 GB operačnej pamäte RAM a 8 GB interné úložisko. V tejto cenovej kategórii si tak prinášajú niektoré úctyhodné hardvérové komponenty. Zdravie a fyzická kondícia sú pre TicWatch E3 tiež prioritou. Disponujú množstvom senzorov a aplikácií na meranie hladiny kyslíka v krvi, srdcového rytmu a variability srdcového rytmu, VO2 max (spotreba kyslíka), kvality spánku, frekvencie dýchania, úrovne stresu a dokonca aj okolitého hluku . K dispozícii je tiež viac ako 20 režimov pre rôzne športy.

Inteligentné hodinky TicWatch E3 od spoločnosti Mobvoi.

Čo sa týka sledovania polohy bez bez pripojeného smartfónu, toto nositeľné zariadenie kombinuje technológie GPS, GLONASS a Beidou na čo najpresnejšie sledovanie trasy. Hodinky tiež disponujú technológiou NFC pre bezkontaktné platby prostredníctvom služby Google Pay.

V hodinkách je nainštalovaná najnovšia verzia operačného systému Wear OS, ktorá je doplnená o integráciu digitálneho asistenta Asistent Google a prispôsobenie toho, aké informácie a kedy ich chce mať používateľ zobrazené na ciferníku. Wear OS môže v obmedzenej miere spolupracovať so smartfónmi Apple iPhone, ale integrácia s Android telefónmi je samozrejme oveľa vyššia.

Inteligentné hodinky TicWatch E3 od spoločnosti Mobvoi.

Hodinky sú vodotesné a prachotesné v štandarde IP68. Dodávajú sa s remienkom vyrobeným zo silikónovej gumy vo farbe Panther Black. No za príplatok sa dajú zaobstarať aj s remienkami vo farbách Neon Yellow alebo Ashy Blue.

Najzaujímavejšou devízou inteligentných hodiniek TicWatch E3 je zrejme ich cena. Sú k dispozícii za 199,99 dolárov. Čo sa týka toho, či toto nositeľné zariadenie dostane alebo nedostane pripravovaná veľkú aktualizáciu operačného systému Wear OS od spoločnosti Google, to sa ešte uvidí.

Inteligentné hodinky TicWatch E3 od spoločnosti Mobvoi.