Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tenký multifunkčný nástroj SlideKick ľahko vkĺzne do vrecka

Tenký multifunkčný nástroj SlideKick ľahko vkĺzne do vrecka
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj väčšina multifunkčných nástrojov, ktoré sú určené pre každodenné nosenie, má viac menej kompaktné rozmery, nemusia sa dať až tak ľahko prenášať vo vrecku. To však nie je prípad multifunkčného nástroja SlideKick, ktorý je navrhnutý tak, aby bol elegantný a vreckový.

Ploché oceľové telo multifunkčného nástroja SlideKick, ktorý vytvorila startup spoločnosť Novel Carry, má hrúbku len 10 milimetrov. Na šírku meria 25 milimetrov a má dĺžku 91 milimetrov bez sponky na zavesenie nástroja za vrecko alebo opasok. K dispozícii sú na výber verzie vyrobené z nehrdzavejúcej ocele alebo z titánu, pričom obe majú údajne hmotnosť menej ako 57 gramov.

Plochý vreckový multifunkčný nástroj SlideKick.

V obidvoch prípadoch sú v tele uložené tri 4 mm oceľové bity Wiha, ku ktorým je prístup zasunutím zadného krytu na jednej strane zariadenia. Ktorýkoľvek z týchto bitov možno potom umiestniť do magnetického 4 mm uťahovača na jednom konci nástroja, čo umožňuje jeho použitie ako skrutkovača. Dodáva sa s jedným krížovým bitom a bitmi Torx veľkosti T6 a T8, no používateľ si ich môže v prípade potreby vymeniť za ľubovoľné 4 mm bity tretích strán.

Plochý vreckový multifunkčný nástroj SlideKick.

Medzi ďalšie funkcie patrí štvrť palcový šesťhranný výrez pre momentový kľúč, ktorý slúži zároveň aj ako otvárač fliaš; kombinovaná páčka, škrabka, otvárač škatúľ a plochý hrana na skrutkovanie; metrické a imperiálne pravítko; plus čoraz stále populárnejšia diera na šnúrku pre možnosť zavesenia nástroja na krk. A SlideKick spĺňa aj štandard TSA, takže sa môže priniesť aj do lietadla.

Plochý vreckový multifunkčný nástroj SlideKick.

Plochý vreckový multifunkčný nástroj SlideKick sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter. Za predpokladu, že dosiahne výrobu, za sumu 55 dolárov môžete získať verziu z nehrdzavejúcej ocele, zatiaľ čo na verziu z titánu je potrebných 100 dolárov. Distribúcia prvých kusov by sa mala rozbehnúť niekedy v decembri 2021.

Plochý vreckový multifunkčný nástroj SlideKick.