Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Leatherman vydáva ľahký a odstupný multifunkčný nástroj Curl

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 8. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Leatherman použila svoj mimoriadne obľúbený nástroj Wave ako základ pre nový multifunkčný nástroj s názvom Curl. Ten je o niečo cenovo dostupnejší, ako typická ponuka produktov tohto výrobcu, no napriek tomu obsahuje množstvo funkcií. Curl obsahuje celkovo 15 nástrojov, ktoré sú efektívne zakliesnené v kompaktnom obale z nehrdzavejúcej ocele.

Multifunkčný nástroj Wave si prešiel aktualizáciou už v roku 2018, pričom spoločnosť Leatherman vybavila tento model Wave+ prepracovanou súpravou klieští s integrovanými nožmi na drôt a novým puzdrom pre lepšiu ochranu, keď sa nepoužíva. Wave+ sa mohol pochváliť celkom 18 nástrojmi a jeho maloobchodná cena bola stanovená na 100 dolárov.

Multifunkčný nástroj Leatherman Curl.

Spoločnosť Leatherman sa teraz snažila trocha znížiť cenu a prichádza s o niečo jednoduchšou verziou multifunkčného nástroja Curl, ktorý vychádza z modelu Wave+. Vďaka dĺžke 10 centimetrov v zatvorenom stave a čepeli 420HC, ktorá po otvorení natiahne dĺžku nástroj na 15,87 centimetra, bude Curl v ruke pôsobiť rovnako dobre ako Wave+, aj keď je o niečo tenší a na druhej strane o niečo širší o niekoľko milimetrov.

Multifunkčný nástroj Leatherman Curl.

Medzi nástroje, ktoré sa vysúvajú von z tela multifunkčného nástroja Curl, patria odstraňovač izolácie z drôtov, veľký menič na skrutkovacie bity, pružinové nožnice, drevené a kovové pilníky, otvárač na fľaše a plechovky, pravítko a skrutkovač. Čo model Wave+ ponúka, a čo Curl neposkytuje, je malý bitový skrutkovač, zúbkovanú čepel a pílku, a elektrikárske krimpovacie kliešte.

Nový multifunkčný nástroj Leatherman Curl je s hmotnosťou 212 gramov o niečo ľahší, ako model Wave+, a je aj o niečo lacnejší. Výrobca ho ponúka za 80 dolárov.

Multifunkčný nástroj Leatherman Curl.