Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Relods s vymeniteľnými batériami

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Od uvedenia prvých úplne bezdrôtových slúchadiel do uší prešlo len pár rokov a napriek tomu je k dispozícii množstvo variácií na túto tému. Startup spoločnosť Relods sa snaží vyčnievať z davu prostredníctvom rýchlo vymeniteľných batérií, ktoré výrazne predĺžia zážitok z počúvania hudby.

Za normálnych okolností, keď sa vyčerpá batéria v úplne bezdrôtových slúchadlách do uší, musí ich používateľ vložiť do nabíjacieho puzdra. No nové slúchadlá Relods sa dodávajú so štyrmi batériami. Dve sú už namontované v kryte s meničom a ďalšie dve náhradné batérie sú pripravené na magnetické pripojenie, aby prevzali prácu pri vyčerpaní prvých dvoch batérií.

Celkovo môže mobilný zážitok z počúvania hudby trvať až 60 hodín, kým je potrebné nabíjacie puzdro nabiť, pričom každá batéria slúchadiel vydrží približne deväť hodín prehrávania. Nabíjacie puzdro navyše podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Relods.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Relods sú postavené na čipovej súprave Qualcomm QCC3040. Sú vybavené prenosovou technológiou Bluetooth 5.2 s podporou kodekov aptX a AAC, zaisťujú stabilné bezdrôtové pripojenie a podporujú rýchle párovanie Google Fast Pair. Môžu sa pochváliť aj technológiou aktívneho potláčania hluku, ktorá pomáha odfiltrovať rušivé vplyvy vonkajšieho sveta a obsahujú aj technológiu potlačenia šumu Clear Voice Capture, ktorá počas hovoru obmedzí hluk na pozadí.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Relods.

Výrobca tvrdí, že slúchadlá majú „profesionálne reproduktorové meniče“ pre prísľub kvalitného počúvania, hoci chýbajú bližšie informácie. Hovory a prehrávanie možno ovládať dotykom, zatiaľ čo každé slúchadlo má krídlo pre bezpečné uchytenie za ucho a spĺňajú štandard odolnosti voči vode a potu v kategórii IP55.

V rámci startup kampane na portáli Indiegogo sú tieto slúchadlá ponúkané od približne 52 EUR, čo je úspora takmer 50 percent z plánovanej maloobchodnej ceny. Ak všetko pôjde podľa plánu výrobcu, odhaduje sa, že preprava začne vo februári 2022.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Relods.