Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

DAM Bag je funkčný batoh a miniatúrny chladiaci box v jednom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje nepreberné množstvo batohov, ktoré sú vhodné na každodenné prenášanie vecí, ako sú aj smartfóny či notebooky. Nový funkčný batoh DAM Bag si však okrem množstva priečinkov a ďalších úložných priestorov prináša aj vlastný miniatúrny chladiaci box pre nápoje či jedlo.

Batoh DAM Bag je dostupný v dvoch verziách s objemom 30 a 50 litrov. Model CB50 je schopný poňať všetko, čo si chce používateľ zobrať so sebou a môže tak nahradiť štandardnú príručnú tašku. Menší model CB30 je ideálny na kratšie výlety a ľahko sa zmestí aj pod sedadlo v lietadle. vaše batohy vyrobené z recyklovaných plastových vlákien sú efektívne, všestranné a praktické.

Funkčný batoh s miniatúrnym chladiacim boxom DAM Bag.

Oba modely sú vyrobené z odolného materiálu z recyklovaných plastov, s nylonovou ripstop podšívkou 420D. K dispozícii sú tri vnútorné úložné priestory, vrátane čalúnených priečinkov pre 10-palcové tablety a až 17-palcové notebooky. Okrem toho si môže používateľ uložiť drobné veci do dvoch bočných vreciek na zips a potešia aj dve vrecká na zips pre uloženie smartfónov, či dva držiaky na poháre a pevné puzdro na okuliare.

K štandardnej výbave patrí hrudný pás a čalúnené ramenné popruhy. Chrbtová časť má výstelku, ktorá minimalizuje únavu, zatiaľ čo integrované vzduchové kanáliky zabraňujú poteniu chrbta počas dlhého nosenia.

Funkčný batoh s miniatúrnym chladiacim boxom DAM Bag.

No najviac zrejme zaujme zabudovaný vodotesný miniatúrny chladiaci priečinok, ktorý je umiestnený na spodnej chrbtovej časti, aby bol oddelený od uložených vecí. Model CB30 má „chladiaci box“ s kapacitou 7,5 litra a dokáže poňať 6 plechoviek nápojov s objemom 330 ml, zatiaľ čo v prípade modelu CB50 je objem až 10,5 litra, čo umožní uloženie až 10 plechoviek. To už môže stačiť na menšiu párty na cestách, no okrem toho môže používateľ využiť chladiaci priestor aj na uloženie jedla, ktoré si pripravil do práce či do školy.

Funkčný batoh s miniatúrnym chladiacim boxom DAM Bag.

Funkčný batoh s miniatúrnym chladiacim boxom DAM Bag sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Indiegogo. Model CB30 stojí 89 dolárov (približne 79 EUR), zatiaľ čo model CB50 je k dispozícii za 109 dolárov (asi 97 EUR). Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov už teraz úspešnej kampane by sa mala začať v januári 2022.

Funkčný batoh s miniatúrnym chladiacim boxom DAM Bag.