Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentné hodinky Venu 2 Plus prenesú komunikáciu na zápästie

Inteligentné hodinky Venu 2 Plus prenesú komunikáciu na zápästie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 1. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Známy výrobca nositeľných zariadení Garmin pridal do nového súrodenca k inteligentným športovým hodinkám Venu 2. Model Venu 2 Plus si prináša rovnakú sadu užitočných funkcií, no je dodávaný s mikrofónom, takže používateľ môže prijímať hovory a dávať príkazy hlasovému asistentovi bez toho, aby musel z vrecka vyberať smartfón.

Po pripojení k smartfónu umožňuje integrovaný mikrofón a reproduktor používateľom uskutočňovať a prijímať hovory, pristupovať k hlasovému asistentovi telefónu a klásť mu otázky alebo diktovať a odosielať texty. To všetko jednoducho zo zápästia.

Inteligentné športové hodinky Venu 2 Plus poskytujú podobný druh používateľského zážitku ako predchádzajúci model Venu 2. Sú nabité funkciami pre monitorovania zdravia, wellness a fitness, vrátane monitorovania srdcovej frekvencie s konfigurovateľnými upozorneniami, dýchania, hladiny kyslíka v krvi Pulse Ox, sledovania stresu, hydratácie a spánku, ako aj sledovania menštruačného cyklu a tehotenstva.

Inteligentné športové hodinky Garmin Venu 2 Plus.

Funkcia Health Snapshot poskytuje rýchly prehľad o kľúčových zdravotných štatistikách a generuje správu, ktorú možno zdieľať s lekárom. Existuje aj množstvo predinštalovaných aplikácií pre vnútorné a vonkajšie športové aktivity, ako sú beh, cyklistika, plávanie a turistika. K dispozícii je bezplatná funkcia bežeckého trénera, ktorá dokonca pomáha s tréningom prostredníctvom animácií na displeji. A funkcia LiveTrack môže upozorniť priateľov alebo rodinu, ak sa nositeľovi na cestách stane nehoda.

Inteligentné športové hodinky Garmin Venu 2 Plus.

Hodinky sú vybavené 1,3-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 416 x 416 pixelov, ktorý je chránený sklom Gorilla Glass 3, s možnosťou prepnúť do režimu vždy zapnutého displeja. Displej je obklopený rámom vyrobeným z nehrdzavejúcej ocele, pričom vláknami vystužený polymér a nehrdzavejúca oceľ boli použité ako materiály pre 43 milimetrové puzdro.

Inteligentné športové hodinky Garmin Venu 2 Plus.

Športové hodinky sa dajú používať so smartfónmi s operačnými systémami Android a iOS. Výdrž batérie na jedno nabitie je údajne až deväť dní v režime inteligentných hodiniek, 24 hodín s aktivovaným GPS alebo 8 hodín nepretržitého používania s GPS a režimu prehrávania hudby. Vstavané úložisko pritom poskytne priestor až pre 650 skladieb.

Inteligentné športové hodinky Garmin Venu 2 Plus sa dodáva v troch farebných prevedeniach a sú už teraz k dispozícii je teraz k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 449,99 EUR.

Inteligentné športové hodinky Garmin Venu 2 Plus.