Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Masážna pištoľ bez použitia rúk uľaví aj ťažko dostupným oblastiam

Masážna pištoľ bez použitia rúk uľaví aj ťažko dostupným oblastiam
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 1. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Fanúšikovia masážnych pištolí sa môžu radovať, pretože aj také ťažko dostupné miesta, akými je chrbát alebo krk, budú čoskoro ľahko dostupné bez skrúcania sa a otáčania sa vďaka hands-free nástroju, ktorý bol odhalený na veľtrhu CES 2023 v Las Vegas.

Nová masážna pištoľ Vertigun, ktorá je dielom spoločnosti Symbodi, chce zmeniť prístup v dizajne wellness zariadení. Ide totiž o prvý masážnu pištoľ, ktorá prináša možnosť montáže na stenu či iný vertikálny povrch a jej používania bez nutnosti zapojenia rúk. Spoločnosť Symbodi tvrdí, že okrem možnosti „hands-free“ použitia má Vertigun aj dlhú životnosť batérie a je jednou z najtichších masážnych pištolí na trhu.

Nástenná masážna pištoľ Vertigun vyzerá ako štandardná masážna pištoľ plnej veľkosti a dodáva sa s tromi nástavcami: uhlový, rozptylový a bodový. Podľa výrobcu bola navrhnutá tak, aby odolala váhe ľudského tela, a zároveň bola dostatočne tichá, aby sa dala používať na stene v domácnosti. Poskytuje pritom až šesť rýchlostí masírovania od 1 200 až do 3 200 otáčok za minútu. Batéria má až 8-hodinovú výdrž. Vertigun navyše poskytuje 13 mm amplitúdu, čo je na masážnu pištoľ hlboký prienik. Dodáva sa aj s držiakom so vzduchovou prísavkou, adaptérom na stenu a puzdrom na prenášanie.

Zdroj: Symbodi

Ak chcete používať Vertigun bez použitia rúk, stačí nastaviť nástavec nástenného adaptéra tak, že ho zacvaknete do bočných častí masážnej pištole a potom upevníte držiak s prísavkou na hladký povrch na stene. Potom nasuniete pištoľ Vertigun na držiak a je pripravená na použitie. Montáž aj používanie by malo byť jednoduchou záležitosťou. Vertigun sa tiež môže pochváliť veľmi tichou prevádzkou s hlukom len 28 decibelov pri rýchlostiach jedna až tri v okruhu 8 metrov a údajne by to tak mala byť zatiaľ najtichšia masážna pištoľ na trhu.

Nová nástenná masážna pištoľ Vertigun, je k dispozícii na predbežnú objednávku na stránke výrobcu za cenu 400 USD. Očakáva sa, že koncom tohto roka bude zariadenie predávať aj spoločnosť Amazon.

Zdroj: Symbodi