Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bluesmart: Inteligentná batožina

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
21. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bluesmart – to je názov prvej inteligentnej batožiny, ktorá poskytuje o sebe hneď niekoľko informácií a uľahčuje život cestujúcim ľuďom na letiskách. Cez aplikáciu v smartfóne môžete sledovať jej polohu a ponúka aj množstvo iných zaujímavých vecičiek.

Podobnou témou sa zaberal už Bag2go, no táto najnovšia verzia inteligentnej batožiny ponúka o niečo viac „chytrostí“. Kufor Bluesmart sa totiž dá pripojiť k vášmu smartfónu pomocou aplikácie a potom už môžete sledovať jeho polohu, môže vás upozorniť na to, ak sa od svojej batožiny príliš vzdialite (alebo sa ju, nebodaj, pokúša niekto odcudziť). S Bluesmart batožinou nepotrebujete na uzavretie mini zámok a kľúčik – namiesto toho si kufor zavriete digitálne. Ak nemáte po ruke váhu na zistenie hmotnosti vášho „nákladu“, určite oceníte vstavanú váhu, ktorú kufor obsahuje.

Ak je tých zaujímavostí stále málo, potom ešte niečo prihodíme – pre plnú mobilitu s prívlastkom „ostaňte v spojení“ sem výrobcovia integrovali batériu, ktorá v kľude dobije váš tablet či smartfón. Pri dlhých čakaniach na letisku to určite oceníte. Nuž a v najhoršom prípade, batožina vás upozorní na to, ak sa s ňou udeje niečo nečakané počas tranzitu. Bluesmart momentálne čaká na svoju podporu na Indiegogo.