Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Singtrix: Spievajte ako hudobná hviezda

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

S karaoke zariadením Singtrix si môže zaspievať naozaj každý, bez ohľadu na jeho prirodzené hlasové schopnosti a získa tak hlas o ktorom mohol iba snívať. Spievajúci používateľ tohto zariadenia môže tak znieť ako jeho obľúbená hudobná hviezda, ktorej hlas je upravovaný mnohými profesionálnymi vokálnymi efektmi.

Karaoke systém Singtrix pochádza z dielne tvorcov zábavných hudobných hier Guitar Hero a
pre úpravu hlasu používa prirodzenú korekciu výšok jednotlivých tónov spolu s jednou z najmodernejších technológií súboru vokálnych efektov.

Singtrix má v zásobe viac ako 300 týchto vokálnych efektov pre rôzne hudobné žánre z rôznych období, čiže s výberom obľúbeného by nemal byť problém. Používateľovi stačí v zariadení už len nastaviť úroveň jeho zručností a výber efektov, ktoré chce použiť. Karaoke systém už automaticky vytvorí potrebné hudobné stopy zo štandardných piesní.

Ani s pripojením nemá Singtrix problémy, zvláda akékoľvek zariadenie s výstupom pre slúchadlá vrátane smratfónov, tabletov, MP3 prehrávačov alebo stolných počítačov. Používateľ tak môže spievať z vlastnej databázy obľúbených skladieb. Podporované sú aj streamované hudobné videá z portálov ako je napríklad YouTube.

Pre zlepšenie celkového výkonu a zážitku spievajúceho je určená funkcia efektu Hit, ktorá sa aktivuje jedným tlačidlom. Po jeho stlačení sa simuluje hlas rozdelením vokálov tak ako keby spievala 4 členná vokálna skupina.

Okrem toho ponúka Singtrix aj rôzne neštandardné efekty, kedy môže premeniť požívateľov hlas na rôzne hudobné nástroje ako je napríklad elektrická gitara. Možností ako si užiť s týmto zariadením je naozaj veľa, záleží už len na fantázii samotného používateľa.