Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS LADYBAG: Kabelka, ktorá zahreje a dobije

TS LADYBAG: Kabelka, ktorá zahreje a dobije
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Svet technologických noviniek a startupov už nepatrí len mužom. Na trhu sa objavila prvá multifunkčná kabelka pre ženy LADYBAG – dokáže zahriať zimomravú majiteľku a zároveň dobiť jej telefón alebo tablet.

Všetky zimomravé ženy sa tak môžu tešiť na praktického pomocníka. Kabelka LADYBAG pomocou zabudovaného vyhrievacieho systému vo vonkajšom vrecku kabelky zahreje na cestách a pri sedení na chladných miestach po dobu 3 hodín.

Vo vrecku je možné zahriať skrehnuté ruky, prípadne je možné ho odopnúť a vytvoriť tak príjemné, vyhrievacie sedenie jednoduchým stlačením gombíka. Po vybití kabelku jednoducho pripojíte k externému adaptéru a dobijete činnosť batérie v sieti 220 V.

LADYBAG nabíjačka, ktorá je súčasťou kabelky dobije telefón alebo tablet až trikrát. Každá kabelka je vyrobená z pravej kože. Ochráni cennosti a prináša kvalitný, moderný dizajn.

LADYBAG shop

„Patrím medzi ženy, ktoré milujú praktickosť. Tiež mávam večne studené ruky a býva mi stále zima. Chlad mi zvykol spôsobovať neustále problémy. Aj preto som hľadala riešenie,“ hovorí Andrea Pisarčíková, tvorca myšlienky vyhrievacích multifunkčných kabeliek LADYBAG.

„Nevýhodou už existujúcich riešení na trhu bol príliš športový vzhľad vyhrievacieho oblečenia, prípadne jednorázovosť použitia v prípade vyhrievacích pomôcok,“ dopĺňa.

Aj preto sa rozhodla vyvinúť riešenie, ktoré môžu ženy využiť v bežnom živote a zároveň ostať elegantné a zladené.

90% žien trpí chladom

Kabelka je určená pre každú ženu, ktorá trpí v priebehu zimného obdobia chladom. Andrea dopĺňa: „Podľa štatistík je to takmer 90% žien. Málokto napríklad vie, že ruky žien sú v priemere až o 2,8 stupňa chladnejšie ako ruky mužov. Preto ma neprekvapuje, že niektorí muži na náš produkt reagujú s úsmevom. Veľa žien však okrem chladu trpí i chronickými zápalmi močových ciest, ktoré samozrejme kabelka nevylieči, ale môže byť veľmi účinným preventívnym prostriedkom.“

„Ak sa ocitnente s mrznúcimi rukami, s plne nabitou batériou v kabelke LADYBAG ich môžete zohrievať tri hodiny pri maximálnom ohreve. Už sa nemusíte trápiť chladnými rukami v hrubých rukaviciach – postará sa o vás štýlová kabelka, v ktorej je možné nastaviť tri úrovne zohrievania.“

LADYBAG_vyhrievanie

Vybitý telefón? S LADYBAG určite nie!

Systém vyhrievania sa napája z nabíjačky LADYBAG, ktorá je súčasťou vyhrievacej kabelky. Obsahujú 8000 mAh batériu, do ktorej môžete prostredníctvom USB pripojiť akékoľvek zariadenie, či už to je mobilný telefón alebo tablet. A nielen raz, ale až trikrát na jedno nabitie. LADYBAG nabíjačka obsahuje 2 USB porty a port pre napájanie nabíjania – aj preto je možné využívať všetky funkcie naraz.

LADYBAG zohreje kdekoľvek a kedykoľvek

Miest, kde sa LADYBAG určite zíde, je nespočetne veľa. Sú to napríklad terasy reštaurácií či kaviarní za chladnejších jesenných dní, koncert, futbalový či hokejový zápas s partnerom, prechádzka v parku, pri čakaní na zastávke autobusu či električky alebo v kostole.

Kabelka je zatiaľ k dispozícii v 4 základných modeloch, ktoré sú prezentované prostredníctvom internetovej stránky www.ladybag.sk.

(Zdroj: TS LADYBAG)