Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lapdeck: Recyklovateľný skladací stolík pod notebook

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre ľudí, ktorí majú radi mobilitu ale aj pohodlie pri práci, či zábave, by mohol byť zaujímavým riešením recyklovateľný skladací stolík pod notebook s názvom Lapdeck. Tento stolík tak ako jemu podobné ponúka používateľovi komfort pri práci s notebookom a odvádza teplo vyžarujúce z notebooku.

Používateľ tak môže sedieť vzpriamene a nemusí sa snažiť nepohodlne vyvažovať notebook na nohách.

Lapdeck je vyrobený z jedného kusu vlnitej lepenky a preto váži iba 340 gramov. Je navrhnutý tak, aby udržal zariadenia s hmotnosťou do 11,3 kilogramu. To je viac ako dostatočná nosnosť pre akékoľvek notebooky až do veľkosti 18 palcov. Lapdeck unesie prípadne aj menší televízor.

Aj keď je vyrobený z jedného kusu, dá sa stolík veľmi jednoducho a rýchlo zostaviť a v prípade potreby rozložiť a môže sa uložiť napríklad do príručnej batožiny. Je to preto vhodný spoločník pre cestovateľov.

Lapdeck

Vývojári tohto stolíka tvrdia, že jeho životnosť, v závislosti od počtu skladaní a rozkladaní, je približne 4 až 12 mesiacov. Vďaka použitému materiálu je Lapdeck recyklovateľný.

So životnosťou súvisí aj jeho cena. Vývojári prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter ponúkajú jeden Lapdeck pri podpore 10 dolárov. Zozbierané peniaze budú použité na výrobu, údržbu strojov a prepravu stolíkov Lapdeck.

Lapdeck