Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Slúchadlá premenené na náhrdelník - TalkBand N1

MWC: Slúchadlá premenené na náhrdelník - TalkBand N1
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rodinu nositeľných zariadení, predstavených spoločnosťou Huawei v Barcelone, dopĺňa TalkBand N1. Pod týmto názvom sa ukrývajú slúchadlá s mikrofónom určené pre aktívnych používateľov, ktorí radi počúvajú hudbu, ale potrebujú byť aj v kontakte s okolím.

Povrch slúchadiel je vyrobený z mäkkej TPU gumy. TalkBand N1 sú ľahučké, vážia príjemných 18 gramov a sú navyše aj prachu a vode odolné (IP54). Pre pohodlné nosenie sú slúchadlá navrhnuté tak, že pomocou magnetov sa môžu spolu spojiť a vytvoria tak elegantný náhrdelník. N1 sa môžu nosiť aj ako praktický módny doplnok.

Použité reproduktory v slúchadlách sú vyladené tak, aby sa mohli porovnávať aj s podobnými, kvalitnými headsetmi. Frekvenčný rozsah slúchadiel je 20-20KHz a reprodukovaná hudba ponúka zážitok vo vysokom zvukovom rozlíšení. O to sa postará aj použitá prenosová technológia AptX Bluetooth, ktorá zabezpečí CD kvalitu prehrávanej hudby.

TalkBand N1

Vnútorná pamäť 4GB je dostačujúca pre uskladnenie viac ako 1000 skladieb vo formáte MP3, pri zachovaní ich vysokej kvality. Batéria zariadenia poskytne pri plnom nabití až 7 hodín prehrávacieho času.

Po spárovaní so smartfónom, s operačným systémom Android alebo iOS, sa rozšíria funkcie slúchadiel aj o meranie fitnes aktivít. 3-osový senzor posiela informácie o prejdenej vzdialenosti, počíta počet krokov a tiež sleduje spálené kalórie.

TalkBand N1 tiež vysiela mená alebo telefónne čísla prichádzajúcich hovorov zo smartfónu, pričom sa ovládací panel slúchadiel dá, vďaka zabudovanému mikrofónu použiť, aj ako hands-free.

TalkBand N1