Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Symetrický smartfón IDOL 3 s reproduktormi JBL

MWC: Symetrický smartfón IDOL 3 s reproduktormi JBL
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť ALCATEL ONETOUCH predstavila svoj smartfón IDOL 3, ktorý má úplný symetrický dizajn svojich strán. Je tak úplne jedno, ako ho používateľ drží. Aj keď ho uchopí z opačnej strany ako by mal, obraz sa jeho polohe ihneď prispôsobí a otočí. Na prvý pohľad ani používateľ nebude vedieť, či smartfón drží správne.

IDOL 3 bude vyhotovený v dvoch verziách. Obidve verzie používajú operačný systém Android 5.0 Lollipop a podporujú prenosovú sieť LTE. Smartfóny IDOL 3 sľubujú kvalitný zvuk aj vďaka dvom reproduktorom JBL, vybavených aj technológiou Clari-Fi od spoločnosti Harman. Clari-Fi dokáže dekódovať digitálne komprimované zvukové formáty a reprodukuje tak 3D zvuk.

IDOL 3

Hudobní nadšenci si môžu pomocou aplikácie ONETOUCH MIX nechať automaticky namixovať skladby alebo si ich môžu mixovať aj sami.

Smartfóny IDOL 3 sa vo svojich verziách však líšia svojou veľkosťou a použitým hardvérom.

Menší smartfón IDOL 3 má veľkosť displeja 4,7 palca s rozlíšením 720 na 1280 bodov a je vybavený štvorjadrovým procesorom Snapdragon 400 od Qualcommu. Zadná kamera zvláda rozlíšenie 13 megapixelov a predný širokouhlý fotoaparát má 5 megapixelov.

IDOL 3

Väčšia verzia prichádza s 5,5 palcovým displejom, ktorý ponúka rozlíšenie vo Full HD (1080 na 1920 bodov). Vo vnútri sa nachádza osemjadrový Snapdragon 615. Zadná kamera má rovnaké rozlíšenie ako menšia verzia smartfónu, no predná sa dočkala vylepšenia v podobe širokouhlého fotoaparátu s rozlíšením 8 megapixelov.

IDOL 3