Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

3D profesionálna maskérka nalíči za 30 sekúnd

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
10. 5. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Milé dámy, predstavte si situáciu, keď máte o pár minút schôdzku, ktorú nechcete zmeškať, no jednoducho nič nestíhate. A už vôbec nie líčenie, ktoré vždy vyžaduje dávku praxe, zručnosti a trpezlivosti. Presne takéto situácie mali na mysli technológovia, ktorí vyvinuli prístroj pre automatické a presné nalíčenie tváre ako od vizážistu. Neveríte?! Volá sa Moda™ a za niekoľko sekúnd vám na tvári vykúzli trendové líčenie podľa vášho gusta.

Len čo si konečne vyberiete vhodné oblečenie (a pančuchy bez očka), vytvoríte si účes (ktorý sa ale nakoniec ani trochu nepodobá na vami vybraný z obrázku), tak vás ešte čaká séria presných ťahov s kozmetickými štetcami na tvári, aby ste dostali tú správnu farbu a šmrnc. Nuž len, ako si trpezlivo tieňovať oči a nespraviť si na lícach machule s make-upom, keď vás čas aj nervozita tlačia ako para?! Pre všetky netrpezlivé dámy preto technológovia vyvinuli prelomový prístroj budúcnosti, Moda ™. Nalíči presne ako podľa predlohy, bez toho, aby ste museli pohnúť prstom. 

Moda, Aplikácie, líčenie, make-up, makeup, farby, vizáž, maskérka

Moda™ v sebe kombinuje najmodernejšiu 3D tlač a skenovaciu technológiu tváre s aplikáciou Moda™ App v telefóne. Z nej si vyberiete typ líčenia, ktoré sa vám páči. Aplikácia ponúka množstvo fotografií herečiek, modeliek, speváčok a ďalších známych či dokonca neznámych Femme fatale. Pomocou Bluetooth pripojenia aplikácia odošle vašu voľbu do prístroja Moda™. Vám stačí vložiť svoju očistenú tvár do otvoru prístroja a o 30 sekúnd by ste mali vyzerať k svetu.

Moda, Foreo, aplikácia, líčenie, makeup, make-up, vizáž, vzhľadV zariadení Moda ™ je ukrytá technológia pozostávajúca z 3D skenera; špeciálnych trysiek, ktoré farby nanesú na tvár, oči, líčka i pery; a zásoby minerálnych pigmentových častíc, ktoré môžeme pokojne nazvať aj akýmisi instantnými farbami. Prístroj v reálnom čase tvár naskenuje a vytvorí 90 snímok za sekundu. Na základe toho vyhodnotí geometrické rysy tváre, zhodnotí typ pokožky, záhyby okolo očí a postupuje v troch krokoch: Najprv aplikuje základ pre dlhotrvajúce pokrytie a slnečnú ochranu SPF, nasleduje základné kontúrovanie, zvýraznenie pleti a jej farebného odtieňa, a na záver precízne nanesenie farby na oči, líca a pery. Výsledkom je trendové líčenie len za niekoľko sekúnd. Pre dokonalý výsledok disponuje prístroj počtom až 2000 super jemných dýz. Minerálny make-up je na tvári prirodzený, dlhotrvácny a dokonca hypoalergénny pre najcitlivejšie typy pleti. 

Aplikácia Moda™ App je neustále aktualizovaná a podporuje prepojenie na sociálne siete. Okrem iného ponúka personalizovaný režim, ktorý vie odporučiť líčenie podľa vašich čŕt tváre.

Ak sa prístroj Moda ™ v budúcnosti ujme, zrejme už nenájdeme dámu, ktorá by sa mohla pre neupravený zovňajšok vyhovoriť na nedostatok času či zručnosti. Zatiaľ len musíme zostať trpezlivé a počkať si, kedy výrobca Foreo ohlási termín spustenia výroby a predaja tohto šikovného zázraku.