Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tromfne Lenovo K6 Power svojho predchodcu P70?

Tromfne Lenovo K6 Power svojho predchodcu P70?
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila na Slovensku aj ďalšieho člena úspešného modelového radu K6 – smartfón Lenovo K6 Power. Ten poteší predovšetkým používateľov zameraných na predĺžený a silný výkon batérie, ktorí zároveň majú radi zábavu. Elegantné celokovové telo s 5 palcovým Full HD displejom dokonale padne do ruky v každej situácii.

Nekončiace zážitky

 

Lenovo K6 Power vďaka skvelej batérii a vyladeným technológiám poskytuje nadštandardnú výdrž. Tá pri kapacite 4 000 mAh na jedno nabitie predstavuje až 2 dni výdrže. Hodiny a hodiny zábavy sú tak na dosah. Počúvanie hudby, nahrávanie videí, prezeranie stránok a všetka práca so smartfónom sú dostupnejšie s ultra rýchlou čítačkou odtlačkov prstov. Žiadne heslá, no vysoká úroveň zabezpečenia.

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila na Slovensku nový smartfón K6 Power 

Smartfón Lenovo K6 Power

Na prednej strane okrem čítačky prstov a 5 palcového Full HD IPS displeja so žiarivými farbami nájdete aj 8 megapixlový fotoaparát s pevným zaostrením. Hlavný, 13 megapixlový PDAF fotoaparát podporujúci Full HD nahrávanie, sa nachádza na zadnej strane. Spolu s perfektným obrazom prináša smartfón K6 Power aj výborný zvuk. Dvojica reproduktorov spolupracuje s technológiou Dolby Atmos a vaše skladby privedie k životu.

Rýchly a prémiový výkon zabezpečuje osemjadrový 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon 430 procesor so 64-bitovou technológiou v kombinácii s operačným systémom Android 6.0 Marshmallow. K dispozícii sú 2 GB operačnej pamäte a 16 GB interného úložiska. Samozrejmosťou je možnosť rozšírenia pamäte až do 128 GB pomocou microSD karty.

Smartfón Lenovo K6 Power

Smartfón Lenovo K6 Power

Zaznamená každý okamih

 

Vysokokapacitná batéria dovoľuje použitie množstva technológií rozširujúcich možnosti smartfónu. Okrem gravitačného a svetelného senzora disponuje smartfón K6 Power aj senzorom priblíženia, vibračným a gyroskopickým senzorom. Rýchlu prácu a zdieľanie digitálneho obsahu prináša vysokorýchlostný internet v 4G sieti, ako aj WiFi s možnosťou vytvorenia hotspotu.

Smartfón Lenovo K6 Power

Cena a dostupnosť

 

Smartfón Lenovo K6 Power bude na Slovensku dostupný za cenu 219 EUR s DPH od 25. novembra u autorizovaných predajcov Lenovo. Dostupný bude v tmavo sivej a zlatej farbe.

Smartfón Lenovo K6 Power 

(Zdroj: Lenovo)