Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG na ISE 2017 uviedla inovatívne typy digitálnych OLED panelov

LG na ISE 2017 uviedla inovatívne typy digitálnych OLED panelov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics (LG) na veľtrhu ISE 2017 predstavila pokročilé riešenia digitálnych zobrazovacích zariadení. Inovatívne produkty, ako napríklad LG flexibilné bezrámový OLED panel, In-glass Wallpaper OLED a ULTRA Stretch LCD panel, umožnia európskym podnikom poskytovať svojím zákazníkom skvelé vizuálne zážitky a sú ideálne pre reklamu, interaktívne vizuálne umenie, vzdelanie, pohostinstvá a ďalšie segmenty.

V rámci svojho stánku spoločnosť LG predstavila flexibilné bezrámové OLED displeje, ktoré vyzdvihujú hlavné výhody OLED technológie. Vďaka samo svietiacim bodom poskytujú displeje nádherné zobrazenie obrázkov s dokonale hlbokou čiernou a reálnou živosťou farieb s oveľa širším pozorovacím uhlom než bežný podsvietený displej. Pretože sú OLED displeje úzke a flexibilné, umožní nová generácia bezrámových OLED zariadení zákazníkom meniť zakrivenie obrazoviek pri aj po inštalácii.

Ďalšie OLED riešenie zahŕňa 65-palcové Dual-View Curved Tiling OLED zariadenie, ktoré má tenký dizajn a všestranné využitie. Displej sa skladá z ôsmich spojených obojstranných flexibilných OLED panelov pre lepšie vykreslenie obrazu pri pohľade z akéhokoľvek uhla. Všetky panely ponúkajú 4K Ultra HD kvalitu obrazu s 3814 x 2160 individuálnymi bodmi, SoC (systém na čipe) a 128 GB internou pamäťou pre perfektné UHD prehrávanie bez nutnosti použitia externého počítača alebo prehrávača.

LG Dual-View Curved Tiling OLED

LG In-Glass Wallpaper OLED riešenie je zostavené z obojstranných ultratenkých OLED panelov usadených v sklenenej tabuli. Je perfektné pre butiky, galérie a ďalšie podniky, kde chcú obchodníci dodať interiéru sofistikovaný vzhľad. In-Glass Wallpaper OLED je k dispozícii buď na samostatnom stojane, alebo sa dá zavesiť na stenu, čo umožňuje ich slobodné umiestnenie v priestore.

Na veľtrhu ISE 2017 spoločnosť LG taktiež predstavila 65 a 55 palcové OLED Video Wall riešenie pre formáty na šírku i výšku, aby splnila špecifické potreby zákazníkov. Vystavené boli 1 x 4 OLED nástenné video panely prepojené s ostatnými zariadeniami, ktoré ukázali možnosti rôznych konfigurácií.

Návštevníci stánku LG na ISE 2017 mali možnosť vzhliadnuť videostenu, ktorá sa skladá z dvanástich 55-palcových LCD panelov. Vďaka tenkým rámom môžu byť jednotky videosteny vzájomne prepojené, aby utvorili ešte väčšiu plochu komerčnej obrazovky. LG tiež odhalila oddelené obrazovky poskytujúce 86-palcové Ultra Stretch digitálne riešenie s ultra širokým pomerom strán 58: 9, minimálnou veľkosťou rámu a schopné zobraziť až 4 obrazy súčasne. 86-palcové Ultra Stretch zobrazovacie riešenie využíva softvér LG SuperSign media editor pre rýchle a pohodlné prispôsobenie obrázkov a video obsahu.

LG Flexible Open Frame OLED Singage

Najväčšie 88-palcové Ultra Stretch digitálne zobrazovacie riešenia zvládnu pomer strán 32: 9
a sú schopné poskytnúť úplne pohlcujúci zážitok. Ako alternatíva pre dva 49-palcové panely spojené stranami, poskytuje displej viac detailov a je vhodným riešením pre stánky, finančné inštitúcie, reštaurácie a ďalšie.

Na veľtrhu LG predstavila aj ďalšie špičkové LED digitálne zobrazovacie technológie. Vôbec najväčšie je 173-palcové Ultra HD LED riešenie s diódami o rozmere jeden milimeter usporiadanými tak, aby zaistili stabilné podsvietenie. Ďalšia predstavená unikátna technológia obsahuje LED diódy v priehľadnej fólii, ktorá môže byť inštalovaná na okná či výklady.

„Naše flexibilné bezrámové OLED panely a Ultra Stretch LCD zobrazovacie digitálne systémy demonštrujú množstvo inovatívnych riešení, ktoré dnešný B2B zákazníci vyžadujú,“ povedal Kwon Soon-hwang, riaditeľ oddelenia informácií o nových zobrazovacích technológiách. „Budeme pokračovať vo zvyšovaní latky vo vývoji nových zobrazovacích technológií pre európskych i svetových zákazníkov, ktorí sa spoliehajú na najlepšie nástroje na trhu, aby im pomohli k úspešnému podnikaniu,“ dodal.

(Zdroj: Tlačová správa LG)