Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skenujte kdekoľvek s najmenšími a najľahšími mobilnými skenermi Epson

Skenujte kdekoľvek s najmenšími a najľahšími mobilnými skenermi Epson
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 11. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovšie mobilné skenery Epson formátu A4 sú ideálne pre skenovanie a spracovanie dát na cestách alebo v obmedzenom pracovnom priestore. Modely DS-70 a DS-80W boli vytvorené pre firmy, ktoré potrebujú mobilné riešenia, ktoré môžu zamestnanci využívať na cestách alebo v kancelárii.

Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson CZ & SK, hovorí: „Tieto nové skenery ponúkajú možnosť drôtového aj bezdrôtového použitia a sú ideálne pre potreby rýchleho skenovania na cestách. Novú sériu sme navrhli s ohľadom na nízku váhu, bez toho aby sme obmedzili univerzálnu využiteľnosť pre firemné potreby. Zákazníci často potrebujú skenovať dokumenty rôznej hrúbky. Preto naše nové prírastky podporujú papier s gramážou od 35 g / m2 až po 270 g / m2, teda médiá, pre ktorá je bežne potrebný tradičný plochý skener so sklom.“

Vlajkový model DS-80W má vstavané rozhranie Wi-Fi a batériu s LCD panelom. Umožňuje tak skenovať skutočne kdekoľvek rýchlosťou 4 sekundy na stránku. Pri plnom nabití zvládne naskenovať až 300 strán bez nutnosti pripojenia k napájaciemu zdroju.

Tieto firemné modely sú vhodné pre mobilných zamestnancov, ako sú terénni predajcovia, ktorým umožní zaznamenávať dokumenty ako výdavky a zmluvy a efektívne ich smerovať do firemných aplikácií alebo skenovacieho softvéru. S modelmi DS je dodávaný softvér Document Capture Pro 2 a Epson Scan 2.0. Zariadenia tiež podporujú ovládač TWAIN, čo uľahčuje skenovanie, ukladanie a zdieľanie informácií v celej firme. Ponúka pokročilé funkcie pre pomenovanie, separáciu a smerovanie dokumentov, ktoré tiež zjednodušujú skenovanie. Súbory možno ukladať a zasielať v bežných formátoch ako PDF, jpeg, tiff a mnoho ďalších.

Tieto modely budú dostupné od novembra 2018.

Mobilný skener Epson DS-80W.

(Zdroj: Tlačová správa Epson)